reklama
Avy
Fanka BB :)
Nic mi nie mów o kiszonkach, bo jeszcze dzisiaj nie jadłam Czeka na mnie pyszny sok z kiszonych buraków Co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? Domek letniskowy czy samochód?Teraz to żeś dojebała do pieca
Weź te kiszonki Ci szkodzą!
Brownie1992
Moderator
Mnie to jutro czeka... już się jaramNie dam rady kosić trawy i śledzić forum
Kosinka94
Moderator
Mam dość łąki wkoło domu. Kosze tylko kawałek bo nie wyrobiłam bym z wszystkimłąka jest bardziej ekologiczna niż koszenie trawy
Kosinka94
Moderator
Pogoda ładna, to się odpaliszMnie to jutro czeka... już się jaram
Bolilol
jaaaaaaa!Tak wgl to kto robi wyzwanie? Ja zrobiłam rano, zamieniłam kolejność czyli w pierwszej kolejności pilates, później wyzwanie i plamka musiałam robić na 2x
Ale jeszcze dzisiaj nie zrobiłam, czekam aż zbiorę siły po histerii i płaczu, że w środę do pracy
Te 85 sekund będzie ciężkich chociaż i 85 przysiadów w jednej serii to nie będzie bułka z masłem
Bolilol
lepsze kiszone buraki niż kiszone śledzieNic mi nie mów o kiszonkach, bo jeszcze dzisiaj nie jadłam Czeka na mnie pyszny sok z kiszonych buraków Co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? Domek letniskowy czy samochód?
Kosinka94
Moderator
Jak jedziesz z obciążeniami to się nie dziwię. Czaje się na hantle bo do pilatesu zrobiłam sobie prowizorkę z butelekjaaaaaaa!
Ale jeszcze dzisiaj nie zrobiłam, czekam aż zbiorę siły po histerii i płaczu, że w środę do pracy
Te 85 sekund będzie ciężkich chociaż i 85 przysiadów w jednej serii to nie będzie bułka z masłem
Kosinka94
Moderator
Próbowałaś już czy to będzie Twój pierwszy raz?Nic mi nie mów o kiszonkach, bo jeszcze dzisiaj nie jadłam Czeka na mnie pyszny sok z kiszonych buraków Co Ci się nie podoba w mojej wypowiedzi? Domek letniskowy czy samochód?
reklama
Bolilol
Ja? Z obciążeniami? Oszalałaś?Jak jedziesz z obciążeniami to się nie dziwię. Czaje się na hantle bo do pilatesu zrobiłam sobie prowizorkę z butelek