reklama
Panda91
Fanka BB :)
Ja dziś o dziwo mam pracowity dzień w pracy, ale z racji, że mam już zaklepany urlop we wrześniu, to od razu przyśpieszyłam z robota, by na spokojnie się wyrobić.
U mnie już 6dc i wjeżdżają dni pełne energii i optymizmu (nawet nie do starań, tylko ogólnożyciowego) ;D, więc trzeba korzystać
Że my kobity musimy żyć w takich cyklach...
U mnie już 6dc i wjeżdżają dni pełne energii i optymizmu (nawet nie do starań, tylko ogólnożyciowego) ;D, więc trzeba korzystać
Że my kobity musimy żyć w takich cyklach...
Bolilol
gratulacje!
Dziś ostatni dzień wyzwania więc żegnam się z wami. Mam nadzieję, że się już nie zobaczymy, bo jak wrócę to będziecie na mamusiach.
Sikajcie i niech mocz będzie z wami i podwójnymi kreskami.
będę czekać na Ciebie na wrześniowych kreskach, do zobaczenia
Kosinka94
Moderator
Nie zgłębiam tematu bo dla mnie ten monitoring jest tylko wydatkiem pieniędzy. Mam sąsiadów którzy wszystko widząMy nawet mamy wycenę od znajomego, tylko że ja sobie wymyśliłam, żeby całość działka nie po wifi, a po protokole z-wave lub zigbee, żeby wszystkie sprzęty mogły korzystać z jednej centralki i tu pojawił się problem, a nie mam weny, żeby ten temat przeanalizować i wybrać coś konkretnego
aurii_orelii
ja mam kurczak z ryżem i warzywami z patelni i to z wczoraj co by się nie narobić po urlopiezapraszam
A tak w ogóle to co robicie dziś na obiad? Wiem że dopiero 8 ale szukam pomysłu. Chodzi za mną sos pieczarkowy, ale będę jeść go sama bo mąż nie lubi więc i tak jemu bym musiała jakiś inny zrobić.
Tralalala25
bo ja sie wpisuje zawsze na pierwszy dzien przewidywanej miesiaczki, to dla mnie ostateczne rozstrzygniecie@Tralalala25 w ogóle jakim cudem Ty jesteś wpisana dopiero na 7.08 jak już wczoraj coś Ci się działo na testach?
wrobelmm
Logika zawsze była moją mocną stronąJest to logiczny wniosek czekamy na Twoje sikanie
Żołna
Poczekam do jutra. Już w sumie się pogodziłam z tym że tam nic nie ma.Biało nie jest ale pytanie, czy to testowa ja trzy razy miałam bladą różową kreskę na testach quixx bez ciąży koleżanka na pinkach zaliczyła taką akcję na Twoim miejscu skoczyłabym dzisiaj na betę jak ta kreska faktycznie jest to beta da odpowiedź trzymam kciuki
nieznośne_poplątanie
udało mi się zapisać, ale dopiero trzy dni po potencjalnej owulacji. Będę walczyć o drożność i histeroskopię.
reklama