Kosinka94
Moderator
Okamerować dom + wideodomofonjakie kamery?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okamerować dom + wideodomofonjakie kamery?
Dasz radępołowa za mną ale drugą połowę będę chyba cały dzień robić
A wkleisz zdjęcie tej biedronkowej? Dziś będę i może się skuszę.
O muszę sprobowactak, lubię te z mięsem wołowym i ma tylko 600kcal
też mamy obkamerowany dom. Śmiejemy się że potencjalny kochanek to.co najwyżej może do mnie helikopterem przylecieć i przed okno w.dachu wejśćOkamerować dom + wideodomofon
Też w końcu musimy to zrobić, ale nie mogę się zebrać żeby wybrać system, który będzie zaspokajał wszystkie moje potrzebyOkamerować dom + wideodomofon
Jak tylko lubisz to oby weszła dobrzeA ja dzisiaj na śniadanie zrobiłam focaccie z cebula i jabłuszkami kaparowymi
Yeaaa! Gratulacje! Łap250!!!
SKOŃCZYLAM LIPCOWE WYZWANIE PRZYSIADOWE!
AAAAAAAAAAA!
Dawać mi tego ciąża w nagrodę!
Mamy szwagra który siedzi mocno w temacie, jeszcze spore zniżki na sprzęt nam załatwiaTeż w końcu musimy to zrobić, ale nie mogę się zebrać żeby wybrać system, który będzie zaspokajał wszystkie moje potrzeby