reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dziewczyny a ja cały czas myśle o tych wykazach MuCHa i tak się zastanawiam czy może byłoby dobrym posunięciem oszukać lekarza na teleporadzie, ze partner zachorował na ureaplasme i chce sprawdzić czy mnie nie zaraził?😎 nie będzie to do końca kłamstwo bo nie powiem, ze mój partner a czyjś na pewno gdzieś na świecie akurat choruje🤣

reklama
Dziewczyny a ja cały czas myśle o tych wykazach MuCHa i tak się zastanawiam czy może byłoby dobrym posunięciem oszukać lekarza na teleporadzie, ze partner zachorował na ureaplasme i chce sprawdzić czy mnie nie zaraził?😎 nie będzie to do końca kłamstwo bo nie powiem, ze mój partner a czyjś na pewno gdzieś na świecie akurat choruje🤣
Spróbować możesz 😉

Mamy szwagra który siedzi mocno w temacie, jeszcze spore zniżki na sprzęt nam załatwia 😊
My nawet mamy wycenę od znajomego, tylko że ja sobie wymyśliłam, żeby całość działka nie po wifi, a po protokole z-wave lub zigbee, żeby wszystkie sprzęty mogły korzystać z jednej centralki i tu pojawił się problem, a nie mam weny, żeby ten temat przeanalizować i wybrać coś konkretnego 😂

Hahaha nigdy tak nie próbowałam ani tez nie robiłam tych wymazów, wiec nie wiem czy lekarze często na nie kierują, ale Twój pomysł wydaje się racjonalny 😉

ja mam zamiar powiedzieć, ze mnie swędzi i mam jakieś upławy i że chciałabym to sprawdzić... :D

A jakie badania masz zrobione? Ogólnie na wątku staraczki 2023 na pierwszej stronie jest ładna rozpiska badań co po kolei, zajrzyj tam i leć z rozpiską :)

Czyli nie je najlepszych rzeczy. No nie mogę uwierzyć, ze ktoś nie lubi makaronu :o

Najlepiej by było równocześnie z owulakami przejść się na monitoring :)
Dopiero zaczynam robić badania 🙂w takim razie zajrzę na staraczki ❤️

Rozmawiałam przed chwilą z siostrą i zrobiło mi się przykro, a oczy zaszły łzami, gdy mówiłam o tym, że z uwagi na to, że męża mam często w delegacji, sama muszę sobie radzić z różnymi rzeczami. Od razu jej też powiedziałam, że taka reakcja mojego organizmu musi oznaczać, że jestem w ciąży 😂😂

Rozmawiałam przed chwilą z siostrą i zrobiło mi się przykro, a oczy zaszły łzami, gdy mówiłam o tym, że z uwagi na to, że męża mam często w delegacji, sama muszę sobie radzić z różnymi rzeczami. Od razu jej też powiedziałam, że taka reakcja mojego organizmu musi oznaczać, że jestem w ciąży 😂😂
Jest to logiczny wniosek 😁 czekamy na Twoje sikanie 😁

reklama
Do góry