reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Dziewczyny a ja cały czas myśle o tych wykazach MuCHa i tak się zastanawiam czy może byłoby dobrym posunięciem oszukać lekarza na teleporadzie, ze partner zachorował na ureaplasme i chce sprawdzić czy mnie nie zaraził?😎 nie będzie to do końca kłamstwo bo nie powiem, ze mój partner a czyjś na pewno gdzieś na świecie akurat choruje🤣

reklama
Dziewczyny a ja cały czas myśle o tych wykazach MuCHa i tak się zastanawiam czy może byłoby dobrym posunięciem oszukać lekarza na teleporadzie, ze partner zachorował na ureaplasme i chce sprawdzić czy mnie nie zaraził?😎 nie będzie to do końca kłamstwo bo nie powiem, ze mój partner a czyjś na pewno gdzieś na świecie akurat choruje🤣
Spróbować możesz 😉

Mamy szwagra który siedzi mocno w temacie, jeszcze spore zniżki na sprzęt nam załatwia 😊
My nawet mamy wycenę od znajomego, tylko że ja sobie wymyśliłam, żeby całość działka nie po wifi, a po protokole z-wave lub zigbee, żeby wszystkie sprzęty mogły korzystać z jednej centralki i tu pojawił się problem, a nie mam weny, żeby ten temat przeanalizować i wybrać coś konkretnego 😂

Hahaha nigdy tak nie próbowałam ani tez nie robiłam tych wymazów, wiec nie wiem czy lekarze często na nie kierują, ale Twój pomysł wydaje się racjonalny 😉

ja mam zamiar powiedzieć, ze mnie swędzi i mam jakieś upławy i że chciałabym to sprawdzić... :D

A jakie badania masz zrobione? Ogólnie na wątku staraczki 2023 na pierwszej stronie jest ładna rozpiska badań co po kolei, zajrzyj tam i leć z rozpiską :)

Czyli nie je najlepszych rzeczy. No nie mogę uwierzyć, ze ktoś nie lubi makaronu :o

Najlepiej by było równocześnie z owulakami przejść się na monitoring :)
Dopiero zaczynam robić badania 🙂w takim razie zajrzę na staraczki ❤️

Rozmawiałam przed chwilą z siostrą i zrobiło mi się przykro, a oczy zaszły łzami, gdy mówiłam o tym, że z uwagi na to, że męża mam często w delegacji, sama muszę sobie radzić z różnymi rzeczami. Od razu jej też powiedziałam, że taka reakcja mojego organizmu musi oznaczać, że jestem w ciąży 😂😂

Rozmawiałam przed chwilą z siostrą i zrobiło mi się przykro, a oczy zaszły łzami, gdy mówiłam o tym, że z uwagi na to, że męża mam często w delegacji, sama muszę sobie radzić z różnymi rzeczami. Od razu jej też powiedziałam, że taka reakcja mojego organizmu musi oznaczać, że jestem w ciąży 😂😂
Jest to logiczny wniosek 😁 czekamy na Twoje sikanie 😁

reklama
Do góry