reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Kurcze @Bolilol ja sie zastanawiałam co Ty za ikonkę ustawiłaś:
1690883650222.png

dopiero jak zrobiłam jasne tło to widać, ze to strzałka z napisem :D

Dziewczyny czy jak miałyście robioną drożność jajowodów to robiliście przed wymaz z szyjki macicy- GBS? Jak to wyglądało, bo ja dziś dostałam wyniki i wyszedł dodatni. Boje się teraz, że przez to nie dopuści mnie do drożności i będę kolejny miesiąc bezczynna. Napisałam już do lekarza, ale nie wiem kiedy mi odpisze 😭😭😭 jestem załamana.

Dziewczyny czy jak miałyście robioną drożność jajowodów to robiliście przed wymaz z szyjki macicy- GBS? Jak to wyglądało, bo ja dziś dostałam wyniki i wyszedł dodatni. Boje się teraz, że przez to nie dopuści mnie do drożności i będę kolejny miesiąc bezczynna. Napisałam już do lekarza, ale nie wiem kiedy mi odpisze 😭😭😭 jestem załamana.
nie wiem czy czegoś nie przekręcę ale gdyby nie znaleźli tej infekcji to chyba podczas drożności mogliby ją przepchać dalej? To znaczy, ze nie ma co się załamywać tylko szybko się wyleczyć i działać dalej

nie wiem czy czegoś nie przekręcę ale gdyby nie znaleźli tej infekcji to chyba podczas drożności mogliby ją przepchać dalej? To znaczy, ze nie ma co się załamywać tylko szybko się wyleczyć i działać dalej
Czyli mimo wszystko mogą wykonać drożność ?

Lekarz zlecił ci wymaz gbs przed droznością? Pytam z ciekawości bo ten wymaz robi się w ciąży, gdyż jest zagrożeniem dla dziecka. Pierwsze słyszę o badaniu gbs bez ciąży ;)

reklama
Do góry