Avy
Fanka BB :)
Hm... chyba powinnam się obrazićPicza z tej Avy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm... chyba powinnam się obrazićPicza z tej Avy
Zeżarłabym Twoją tortillę! Nawet trzy! Ale koniecznie do tego duża milka oreoJuż nie udawaj takiej biednej. Na moją tortille pomstowałaś
Przestań. Ty słyszysz co Ty mowiszHm... chyba powinnam się obrazić
Czasem trzeba mieć cheat day, a czasem codziennieZeżarłabym Twoją tortillę! Nawet trzy! Ale koniecznie do tego duża milka oreo
Tak, zrozumiałam tylko czy przy braniu luteiny to będzie wiarygodne?Ewentualnie zamiast 2gi raz iść na usg możesz zbadać progesteron 7 dni po owulce . Jego poziom świadczy o przebytej owulce bądź o jej braku.
Kurde jak to teraz czytam to masło maślane ale chyba zrozumiałaś o co mi chodziło?
Nie no... Nie mogłabym się na Ciebie obrazićPrzestań. Ty słyszysz co Ty mowisz
Dobrze mówi, polać jej!Czasem trzeba mieć cheat day, a czasem codziennie
Nie no... Nie mogłabym się na Ciebie obrazić
Tak naprawdę to nie wiem czy luteina od 14 dc mi zablokowała, czy może przez wypadek nie miałam wcale wypadek miałam w 12 DC więc wydaje mi się że mogło być i tak i tak ehTeraz jak @Bolilol wspomniała o tej luteinie od 14dc ....(swoją drogą chore podejście) też grubo bym się zastanowiła nad zmianą lekarza. Ja w tym cyklu dostałam dopochwowo na 10 dni, ale mialam usg i na podstawiw tego, że jestem po owu mi przepisała, a nie od tak.
W taki sposób biorąc w ciemno możesz zablokować owulkę, szlag człowieka trafia na takich lekarzy...
Ozesz... To ja... Kto mnie kurcze nagrał?