Avy
Fanka BB :)
Czy na tej diecie można jeść burki z ziemniakami?Czy ktoś z Was jest na diecie śródziemnomorskiej? Czy sobie chwali efekty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy na tej diecie można jeść burki z ziemniakami?Czy ktoś z Was jest na diecie śródziemnomorskiej? Czy sobie chwali efekty?
bardzo chętnie bym z takiej skorzystała, kocham barszcz buraki i ziemniakiCzy na tej diecie można jeść burki z ziemniakami?
Nie burak tylko burekbardzo chętnie bym z takiej skorzystała, kocham barszcz buraki i ziemniaki
W sumie jak tak patrzę to ta dieta nie jest taka zła, tylko nie lubię owoców morza
A jak z kiszonkami? Zrobiłaś coś smacznego z nimi?Powinnyście mi współczuć, że zmuszono mnie do głodówki! Ja tu niedożywiona jestem od prawie roku! Potrzebuję cukru! Dużo cukru! I Maczka!
O kutfa A ja burak przeczytałam
Nigdy nie słyszałam o takim Burku To ciasto francuskie z kapustą kiszoną?
Zrobiłam żeberka w kapuście kiszonej, ale nadal są w lodówce, bo nie mogę ich przełknąć. Tzn. wyszły smaczne, ale mam wstręt do kiszonek (a zawsze lubiłam). Wiadomo, jak coś trzeba zrobić to już nie jest takie fajne Więc szamam na siłę ogórki kiszone, ale kapustę. Chcę dorwać ten sok z kiszonych buraków, bo przynajmniej łyknę i po problemie.A jak z kiszonkami? Zrobiłaś coś smacznego z nimi?
To jest ciasto filo z różnym nadzieniem. Standardowe są z serem lub mięsem. Ale ja uwielbiam ze szpinakiem lub z ziemniakami Jeśli nie próbowałyście to taki burek ze szpinakiem można dorwać w lidlu i biedrze. Smakuje całkiem podobnie do tych z piekarni np. w ChorwacjiNigdy nie słyszałam o takim Burku To ciasto francuskie z kapustą kiszoną?