reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

To jest ciasto filo z różnym nadzieniem. Standardowe są z serem lub mięsem. Ale ja uwielbiam ze szpinakiem lub z ziemniakami :) Jeśli nie próbowałyście to taki burek ze szpinakiem można dorwać w lidlu i biedrze. Smakuje całkiem podobnie do tych z piekarni np. w Chorwacji :)
Koniecznie spróbuję🙂

reklama
Zrobiłam żeberka w kapuście kiszonej, ale nadal są w lodówce, bo nie mogę ich przełknąć. Tzn. wyszły smaczne, ale mam wstręt do kiszonek (a zawsze lubiłam). Wiadomo, jak coś trzeba zrobić to już nie jest takie fajne ;) Więc szamam na siłę ogórki kiszone, ale kapustę. Chcę dorwać ten sok z kiszonych buraków, bo przynajmniej łyknę i po problemie.
Zakwas z buraka widziałam ostatnio w Krukam, czasem tam coś kupię i zastanawiałam się jak to smakuje, ale nie piłam nigdy to nie wiem czy by mi weszło lepiej niż surowe kiszonki które można pogryźć 😁

Jak która z Was będzie to widziała, podeślijcie fotkę jak to wygląda i gdzie tego szukać, na jakim dziale to też bym spróbowała jeśli takie dobre :)

Jak która z Was będzie to widziała, podeślijcie fotkę jak to wygląda i gdzie tego szukać, na jakim dziale to też bym spróbowała jeśli takie dobre :)
Na piekarni, tam gdzie bułki.
Wygląda tak:
1691524781557.png

Najlepiej smakuje na ciepło.

To jest ciasto filo z różnym nadzieniem. Standardowe są z serem lub mięsem. Ale ja uwielbiam ze szpinakiem lub z ziemniakami :) Jeśli nie próbowałyście to taki burek ze szpinakiem można dorwać w lidlu i biedrze. Smakuje całkiem podobnie do tych z piekarni np. w Chorwacji :)
Ile się od Was można dowiedzieć! 😁

reklama
Do góry