reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

jeszcze nie sprawdzałam, sprawdzę jak zejdę z nadwagi 😁 to jest taki mój pierwszy kamień milowy 😁
Ja przeżyłam ten szok jak zaczęło się lato i chciałam ubrać krótkie spodenki. Nie wlazłam w żadne jeansowe, a mam ich z 5. Kupiłam jedne 2 rozmiary większe 😁 może jeszcze wrócę do tej wagi na kolejne lato, ale dieta cud narazie nie działa i dalej w nie nie wchodzę 😅 😎

reklama
Ja przeżyłam ten szok jak zaczęło się lato i chciałam ubrać krótkie spodenki. Nie wlazłam w żadne jeansowe, a mam ich z 5. Kupiłam jedne 2 rozmiary większe 😁 może jeszcze wrócę do tej wagi na kolejne lato, ale dieta cud narazie nie działa i dalej w nie nie wchodzę 😅 😎
No to ja w tym roku mam odwrotnie. Wszystko jest mi za duże :)

Ja sobie kupiłam kilka miesięcy temu za małą spódnicę, specjalnie , żeby do niej schudnąć, no i teraz się wbijam w nią😎😁

reklama
Do góry