kicikocia
Fanka BB :)
połowa za mną ale drugą połowę będę chyba cały dzień robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
połowa za mną ale drugą połowę będę chyba cały dzień robić
Steki z frytkami (to jest akceptowalna forma ziemniaka), lubi kurczaka na różne sposoby (ale musi być dobrze doprawiony i nie moze być suchy), generalnie kuchnie azjatycką (tu nawet zupa podobno by przeszła, ale jeszcze nie udało nam się znaleźć wszystkich składników do żadnej), sushi, moją wersję meksykańskiego jak ma "ten dzień" (bo wtedy wykątkowo wjeżdża mielone), moje burgery z beyond burgerem, sobie robi kurczakoburgery też, lubi moją pizzę domową, o - mamy też zupę! Ogórkowa zje jak zrobię i to nawet z skrojonymi ziemniakami, ale musi być z mega kwaśnych ogórków, jak nie będzie kwaśna, to nie zje. W sumie we wszystkim są haczyki: np nuggetsy muszą być z całych kawałków kurczaka, nie mogą być z mielonego mięsa (nawet jeżeli to ja sama zmieliłam te pierś z kurczaka). Ale jednocześnie jak robiłam pierogi z mięsem to już pierogi z mielonym przeze mnie mięsem były oka co mu smakuje?
Ja zamierzam zostawić 100-150 dziennie.Jak zaczynałyśmy, bałam się że te wszystkie powyżej 200, to będzie koszmar nie do ogarnięcia Tymczasem dramatu nie ma, a wręcz jest bardzo Ok Zastanawiam się jaką liczbę przysiadów zostawić na stałe
jakie kamery?Od swojego nie wymagam, na dzień dziejszy przed nami jeszcze jest dużo pracy, z resztą jakby nie było to wymyśliłby coś nowego. Mieliśmy teraz podreperować budżet, a tu się dowiaduje że za 2tyg montujemy kamery w niedziele zrobi śniadanie, pomoże przy obiedzie i dla mnie jest to wystarczające.
tak, lubię te z mięsem wołowym i ma tylko 600kcalta gotowa w lodówkach?
A ja dzisiaj na śniadanie zrobiłam focaccie z cebula i jabłuszkami kaparowymiJak ja niecierpie kaparów... nic z nimi nie zjem, nawet jak powyciągam to ten posmak czuje i nie mogę
A porównywałas z ta z biedry? Ta z biedry mi smakuje bardzo ale lidlowej nie jadłam i nie patrzyłam na skład.tak, lubię te z mięsem wołowym i ma tylko 600kcal
w sumie nie porównywałam, bo w biedrze nie bywam raczej. Ale w sumie jak mówisz, że dobra, to jak nie będzie w Lidlu, to podjadę do biedry sprawdzićA porównywałas z ta z biedry? Ta z biedry mi smakuje bardzo ale lidlowej nie jadłam i nie patrzyłam na skład.
A wkleisz zdjęcie tej biedronkowej? Dziś będę i może się skuszę.A porównywałas z ta z biedry? Ta z biedry mi smakuje bardzo ale lidlowej nie jadłam i nie patrzyłam na skład.
Lasagne, jeśli nie mam czasu robić, a mamy ochotę, kupuje w biedronce - jest taka wersja z kurczakiem, bardzo smacznata gotowa w lodówkach?