reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
U mnie cóż... Chyba biało 🥺😭 na dr.Max absolutnie nic, na doz niby coś widzę, ale nie mam pewności czy to nie testowa 🥺
Biało nie jest ale pytanie, czy to testowa 🤷 ja trzy razy miałam bladą różową kreskę na testach quixx bez ciąży 🤷 koleżanka na pinkach zaliczyła taką akcję 🤦 na Twoim miejscu skoczyłabym dzisiaj na betę 🙂jak ta kreska faktycznie jest to beta da odpowiedź 🙏👶trzymam kciuki

A jak ogólne wrażenia? Ja już od kilku osób słyszałam, że przereklamowane.

Ja.slyszalam to o Mario ale mimo wszystko poszliśmy. I wszystkie osoby które mówiły.nie miały styczności z nowymi grami mario a żeby zrozumieć wszystko to trzeba by było.w nie grać. A że my fani Mario to dla nad wszystko.zrozumiale i bajka.mega

reklama
Do góry