reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Pięknego dnia dziewczyny 😁 u mnie w końcu normalny cykl 🥳 14dc w nocy piękne grube krechy na owulacyjnym ... No to czekam do 19 sierpnia na testowanie 🙈 jak wytrzymam 😂 Bo ja niestety z tych czerpiących przyjemność z sikania na testy 😂 to będzie moje drugie i ostatnie dziecię to co sobie będę żałować 🙈

U mnie się burza właśnie rozkręca 😅 mało mile dźwięki dla ucha 🙉

Mam pytanie do dziewczyn, które odstawiły niedawno tabletki antykoncepcyjne. Czy pierwszy okres, nie z odstawienia tylko już ten "normalny" był u Was bardzo intensywny? Czy raczej taki "niewiadomo co"?
Przed tabletkami moje okresy były strasznie intensywne, bolesne, aż mdlałam. A ten to taki jest... No nie wiem niby jest, trochę go nie ma. Trochę więcej krwi, potem praktycznie nic. Brzuch delikatnie ćmi, nie wykręca z bólu, a nawet na tabletkach mnie wykręcało 🙈 zawsze pierwszy dzień ledwo żyłam, drugiego wracałam powoli do życia. Dziś jest drugi dzień, a ja mam wrażenie jakby się jeszcze nie zaczęło, bo nic się nie dzieje 😅 ostatnie dwa krwawienia z odstawienia też były delikatniejsze ale brzuch mimo to wykręcało z bólu a teraz nic 🥴
U mnie od razu był taki normalny raczej, ale w moim przypadku krwawienie z odstawienia i miesiączka niewiele się objawowo różniły.😉 Okres tylko trochę dłuższy i ciut obfitszy jest.

Czyli to normalne 🙈
Chyba tak 🙂 ja bym przegapiła krwawienie z odstawienia, ostatnie 4 pigulki były placebo i czasem miałam plamienia z bólem, po skończonym blistrze też i czekam, czekam kiedy się bardziej rozkręci 🤣 a potem gdzieś przeczytałam, że może być takie delikatne albo może go nie być wcale 🙂 z tą wiedzą już się umawiałam do lekarza i w międzyczasie przyszedł okres 🙂

reklama
Do góry