reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Pięknego dnia dziewczyny 😁 u mnie w końcu normalny cykl 🥳 14dc w nocy piękne grube krechy na owulacyjnym ... No to czekam do 19 sierpnia na testowanie 🙈 jak wytrzymam 😂 Bo ja niestety z tych czerpiących przyjemność z sikania na testy 😂 to będzie moje drugie i ostatnie dziecię to co sobie będę żałować 🙈

U mnie się burza właśnie rozkręca 😅 mało mile dźwięki dla ucha 🙉

Mam pytanie do dziewczyn, które odstawiły niedawno tabletki antykoncepcyjne. Czy pierwszy okres, nie z odstawienia tylko już ten "normalny" był u Was bardzo intensywny? Czy raczej taki "niewiadomo co"?
Przed tabletkami moje okresy były strasznie intensywne, bolesne, aż mdlałam. A ten to taki jest... No nie wiem niby jest, trochę go nie ma. Trochę więcej krwi, potem praktycznie nic. Brzuch delikatnie ćmi, nie wykręca z bólu, a nawet na tabletkach mnie wykręcało 🙈 zawsze pierwszy dzień ledwo żyłam, drugiego wracałam powoli do życia. Dziś jest drugi dzień, a ja mam wrażenie jakby się jeszcze nie zaczęło, bo nic się nie dzieje 😅 ostatnie dwa krwawienia z odstawienia też były delikatniejsze ale brzuch mimo to wykręcało z bólu a teraz nic 🥴
U mnie od razu był taki normalny raczej, ale w moim przypadku krwawienie z odstawienia i miesiączka niewiele się objawowo różniły.😉 Okres tylko trochę dłuższy i ciut obfitszy jest.

Czyli to normalne 🙈
Chyba tak 🙂 ja bym przegapiła krwawienie z odstawienia, ostatnie 4 pigulki były placebo i czasem miałam plamienia z bólem, po skończonym blistrze też i czekam, czekam kiedy się bardziej rozkręci 🤣 a potem gdzieś przeczytałam, że może być takie delikatne albo może go nie być wcale 🙂 z tą wiedzą już się umawiałam do lekarza i w międzyczasie przyszedł okres 🙂

reklama
Do góry