reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Chyba tak 🙂 ja bym przegapiła krwawienie z odstawienia, ostatnie 4 pigulki były placebo i czasem miałam plamienia z bólem, po skończonym blistrze też i czekam, czekam kiedy się bardziej rozkręci 🤣 a potem gdzieś przeczytałam, że może być takie delikatne albo może go nie być wcale 🙂 z tą wiedzą już się umawiałam do lekarza i w międzyczasie przyszedł okres 🙂
No nic czekam, zobaczymy. Dziś jadę w odwiedziny do kuzynki z dzieciakami. Niech się pobawią trochę 😅 a potem rodzinne wyjście na mecz 🙈🥴 mam nadzieję że przestanie padać 😅

Mój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
U mnie akurat jeśli chodzi o kolacje, wymyślne obiady itp. zdecydowanie bryluje mąż 🙈 uwielbia gotować i uwielbia randkować 😂 i wychodzi, że mamy randkę 5 razy w tygodniu a ludzie patrzą na Ciebie jak na patologie 😂 No lubimy czas razem 🙂 dobra kolacja, film, pogaduchy, wspólne kąpiele 🙈 Dzięki temu narazie od 5 lat udaje się utrzymać ogień 😂 mimo rocznego smerfa, który często ma inne plany 😂

Nie było mi dane widzieć i mam nadzieję że nie będzie mi dane. W sumie do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Kiedyś brzydziło mnie wiele rzeczy, w teraz mało co.
Widok to pikuś 😂 Podejrzewam, że to ma trochę podłoże w naturalnym instynkcie...zwierzęta też uciekają jak ktoś z ich gatunku gnije 🙈 to uznam, że jestem jak dzikie zwierzę 😂😂😂

Dziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje 🤷🏼‍♀️
IMG_20230805_095040.jpg

Dziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje 🤷🏼‍♀️
Zobacz załącznik 1554126
Apka pokazuje peak jesli kolejny test ma niższą wartość to wtedy poprzedni wskakuje jako peak. U Ciebie widać że peak już wystąpił. Ja zrobiłabym kolejny ale to ja, bo lubię wiedzieć czy LH spada 😁

reklama
Do góry