reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ale zaczynam myśleć, że jakaś jestem przeklęta 😵‍💫 pogodziłam się z tym, że nic nie mogę w życiu planować bo z rodzicielstwem chujnia a i na polu zawodowym nic nie idzie tak jakbym sobie tego życzyła 😆 ale drugi raz już moje spontaniczne, nieplanowane wakacje się mogą wysypać🙄🙄🙄 poprzednio Gran Canaria w październiku ubiegłego roku- chwilę przed naszym wylotem jakiś kataklizm. Teraz ta Słowenia. Powódź. Jakiś horror ponoć 😱 wystraszona anulowałam noclegi bo mogłam to zrobić bezkosztowo do 23:59… ogólnie my ludzie spontan więc mieliśmy tylko 2 zaklepane ale jakby nie patrzeć, cały plan wycieczki się sypie 😡

Tak w ogóle to kupiłam sobie wino 😅 jutro miną 4 tygodnie od kiedy nie tknęłam alkoholu, miałam się napić winka dopiero jak zrzucę nadwage, a tu od tygodnia waga stoi 😭

Ale mam dzisiaj dużo wolnych kalorii jeszcze, na winko starczy 😅 i teraz mam rozkminę 😅
Miałam napisać „idź na całość, idź na całość”, ale wlasnie zauważyłam, ze trochę późno pisze…..

reklama
Do góry