spekoppar_
Fanka BB :)
U mnie się burza właśnie rozkręca mało mile dźwięki dla ucha
Mam pytanie do dziewczyn, które odstawiły niedawno tabletki antykoncepcyjne. Czy pierwszy okres, nie z odstawienia tylko już ten "normalny" był u Was bardzo intensywny? Czy raczej taki "niewiadomo co"?
Przed tabletkami moje okresy były strasznie intensywne, bolesne, aż mdlałam. A ten to taki jest... No nie wiem niby jest, trochę go nie ma. Trochę więcej krwi, potem praktycznie nic. Brzuch delikatnie ćmi, nie wykręca z bólu, a nawet na tabletkach mnie wykręcało zawsze pierwszy dzień ledwo żyłam, drugiego wracałam powoli do życia. Dziś jest drugi dzień, a ja mam wrażenie jakby się jeszcze nie zaczęło, bo nic się nie dzieje ostatnie dwa krwawienia z odstawienia też były delikatniejsze ale brzuch mimo to wykręcało z bólu a teraz nic
Jak brałam tabsy okresy miałam bolesne, dwa pierwsze dni najgorsze. I lało się nie raz ze mnie jak że świni xD
Teraz te okresy są jakby normalne? Na pewno dużo mniej intensywne i nie są bolesne. Teraz po od stawianiu jedynie co to występuje u mnie plamienie kilka dni przed i czasem po.