reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Skończyłam chodzić o 23:59 bo bałam się, że jak trening będzie trwał jak się dzień zmieni, to zegarek oszaleje 😅 a wystarczy, że mi odbiło, prawie 4h chodzenia 😂

Załączniki

• Screenshot_20230805_000213_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230805_000213_Samsung Health.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 85
Mnie tam nic nie swędzi. Ale ważne, żeby golić z włosem a nie pod włos :D To klucz do sukcesu :D
Ostatnio widziałam jakiś filmik, że najpierw z włosem, potem pod włos, a na końcu na boki. 😅
Ja od kilku lat nie używam już maszynek. Mam Brauna Silk Epil 3 bodajże i fajnie daje radę.
Jezu ja przed okresem miałam kilka dni, ze produkowałam taki smród, że mężowi cieżko było ze mną
Ja tak w pierwszych miesiącach ciąży miałam. Nie panowałam nad tym totalnie i najgorsze, że nie szło tego smrodu wywietrzyć. 🤣 Później dołączyły do tego niekontrolowane i głośne odbijanie, takie którym nawet ja byłam zaskoczona. Wstyd było wyjść gdziekolwiek, serio. 😅

Tak mi ten dzień szybko zleciał i już tak późno, a o 5 muszę wstać do pracy. 🫣 Zrobiłam dzisiejsze wyzwanie i pilates - dzisiaj był całkiem przyjemny.

Ostatnio widziałam jakiś filmik, że najpierw z włosem, potem pod włos, a na końcu na boki. 😅
Ja od kilku lat nie używam już maszynek. Mam Brauna Silk Epil 3 bodajże i fajnie daje radę.

Ja tak w pierwszych miesiącach ciąży miałam. Nie panowałam nad tym totalnie i najgorsze, że nie szło tego smrodu wywietrzyć. 🤣 Później dołączyły do tego niekontrolowane i głośne odbijanie, takie którym nawet ja byłam zaskoczona. Wstyd było wyjść gdziekolwiek, serio. 😅

Tak mi ten dzień szybko zleciał i już tak późno, a o 5 muszę wstać do pracy. 🫣 Zrobiłam dzisiejsze wyzwanie i pilates - dzisiaj był całkiem przyjemny.
haha to właśnie teraz żona mojego brata jest w ciąży i jak to mój brat określa "M ma straszną bekawicę w tej ciąży" 😂

reklama
Do góry