reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Skończyłam chodzić o 23:59 bo bałam się, że jak trening będzie trwał jak się dzień zmieni, to zegarek oszaleje 😅 a wystarczy, że mi odbiło, prawie 4h chodzenia 😂

Załączniki

• Screenshot_20230805_000213_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230805_000213_Samsung Health.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 84
Mnie tam nic nie swędzi. Ale ważne, żeby golić z włosem a nie pod włos :D To klucz do sukcesu :D
Ostatnio widziałam jakiś filmik, że najpierw z włosem, potem pod włos, a na końcu na boki. 😅
Ja od kilku lat nie używam już maszynek. Mam Brauna Silk Epil 3 bodajże i fajnie daje radę.
Jezu ja przed okresem miałam kilka dni, ze produkowałam taki smród, że mężowi cieżko było ze mną
Ja tak w pierwszych miesiącach ciąży miałam. Nie panowałam nad tym totalnie i najgorsze, że nie szło tego smrodu wywietrzyć. 🤣 Później dołączyły do tego niekontrolowane i głośne odbijanie, takie którym nawet ja byłam zaskoczona. Wstyd było wyjść gdziekolwiek, serio. 😅

Tak mi ten dzień szybko zleciał i już tak późno, a o 5 muszę wstać do pracy. 🫣 Zrobiłam dzisiejsze wyzwanie i pilates - dzisiaj był całkiem przyjemny.

Ostatnio widziałam jakiś filmik, że najpierw z włosem, potem pod włos, a na końcu na boki. 😅
Ja od kilku lat nie używam już maszynek. Mam Brauna Silk Epil 3 bodajże i fajnie daje radę.

Ja tak w pierwszych miesiącach ciąży miałam. Nie panowałam nad tym totalnie i najgorsze, że nie szło tego smrodu wywietrzyć. 🤣 Później dołączyły do tego niekontrolowane i głośne odbijanie, takie którym nawet ja byłam zaskoczona. Wstyd było wyjść gdziekolwiek, serio. 😅

Tak mi ten dzień szybko zleciał i już tak późno, a o 5 muszę wstać do pracy. 🫣 Zrobiłam dzisiejsze wyzwanie i pilates - dzisiaj był całkiem przyjemny.
haha to właśnie teraz żona mojego brata jest w ciąży i jak to mój brat określa "M ma straszną bekawicę w tej ciąży" 😂

reklama
Do góry