Bolilol
Fanka BB :)
Czekamy na recenzjęNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na recenzjęNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
to jak konjac, tam też dodatki muszą mieć intensywny smak. I zapachJest zajebisty tylko dodatki muszą być intensywne, żeby zabić smak makaronu
A tak serio to od prawie roku nie jadłam makaronu normalnego, więc już tak się przyzwyczaiłam do tego z ciecierzycy i soczewicy, że super mi smakuje.
o jak super!Jak już jesteśmy w temacie mdłości i innych wariacji żołądkowych to melduję, że już dzisiaj nie odczuwam żadnych skutków ubocznych brania mety
Oby to nie była cisza przed burząo jak super!
Ale to tak od ściany do ściany czy jak?Wiecie, że dalej chodzę? Zaczęłam o 20:10 zrobiłam już o ponad 5k kroków ponad limit, ale jakoś nie mogę przestać
jak jutro dostaniesz sraczki, to to na pewno od sushiOby to nie była cisza przed burzą
tak i wokół kominka, generalnie po całym parterzeAle to tak od ściany do ściany czy jak?
No dla mnie jest strasznie mdlący. Jak zaczynam jeść to okej, ale im dalej w las tym bardziej rzygać mi sie chceNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
Szacun!tak i wokół kominka, generalnie po całym parterze