Avy
Fanka BB :)
To nie była obraza tylko zgryźliwośćA wczoraj się na moją tortille obrażałaś, że węgle i wysoki ig
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie była obraza tylko zgryźliwośćA wczoraj się na moją tortille obrażałaś, że węgle i wysoki ig
ja kiedyś miałam tak, że jak ktoś miał rzygać w mojej obecności to aż mi się groąco robiło.Operacje, sekcje, zwłoki mogę oglądać i jeść. Aromat wymiocin mnie obrzydza
U nas nie ma problemu bo wszyscy się boją psa i nikt nie chce u nas spaćNauczyłam się nie proponować ludziom czegoś czego nie chcę. Uważam, że to okropne, że w ogóle powinnam analizować czy ten kto mnie zaprasza faktycznie mnie zaprasza czy to tylko takie pieprzenie a tak naprawdę ma nadzieję, że nie skorzystam. Serio. Dlaczego tak sobie utrudniamy relacje?
Dziwne to...zwłoki mogę oglądać i jeść.
Wygooglałaś już topinambur? Jak Ci się podoba?topi co? Aż muszę wygooglac, pierwsze słyszę
Nie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...Makaron z ciecirzycy stworzył ktoś, kto nie lubi ludzi
NieeeeeeeeeeeeeeeSerio. To zwolenniczka dawania dziecku wszystko od 2 miesiąca życia. A przecież takie dziecko nie pogryzie. Aczkolwiek widzialam osobiście jak nawet 8 letnie dziecko tak karmiła
Jest zajebisty tylko dodatki muszą być intensywne, żeby zabić smak makaronuNie strasz, kupiłam ostatnio w biedronce na próbę...
wierzę, że jest smacznyWygooglałaś już topinambur? Jak Ci się podoba?
O! Woda po kiełbie i parówach to moje klimaty jeśli ktoś chce żeby mnie porządnie zemdliło1. Na pierwszy obiad miałam dietetyczne kofty z indyka i ogórki zielone (mąż na diecie wciąż a ja z nim) ale dokupiłam sobie do tego fryty w McDonald i to pyszne ciastko czekoladowe takie okrągłe, obrzydliwie słodkie ale mam PMS, boli mnie brzuch i potrzebuję cukru
Na drugi obiad był barszcz ukraiński
Na trzeci obiad (jestem u teściowej, tu nie ma, ze się nie jest głodnym) były ruskie pierogi (zjadłam 2) i na słodko z białym serem i śmietaną (zjadłam 6)
Teraz grill i będą pyszne ryby ale już nic nie przełknę ewentualnie płyn
2. Obrzydzają mnie czarne włosy na umywalce/ wannie/ podłodze i zapach gotowanej kiełbasy/ parówek. Jak czuję taką wodę po kiełbie to szarpie mnie