Myszko
Fanka BB :)
Operacje, sekcje, zwłoki mogę oglądać i jeść. Aromat wymiocin mnie obrzydzaPytałaś conie obrzydza - operacje. Oglądam je w necie, żeby wiedzieć co mnie czeka i mam odruch wymiotny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Operacje, sekcje, zwłoki mogę oglądać i jeść. Aromat wymiocin mnie obrzydzaPytałaś conie obrzydza - operacje. Oglądam je w necie, żeby wiedzieć co mnie czeka i mam odruch wymiotny
Mnie tam nic nie swędzi. Ale ważne, żeby golić z włosem a nie pod włos To klucz do sukcesuA ja mam pytanie do dziewczyn które depilują sobie okolice intymne. Jak radzicie sobie ze swędzeniem i czerwonymi.kropeczkami?
topi co? Aż muszę wygooglac, pierwsze słyszęMakaron z ciecierzycy, pizza na spodzie bez mąki, zamiast ziemniaków topinambur
o fu, od razu sobie przypominam rzygi mojego kotaOperacje, sekcje, zwłoki mogę oglądać i jeść. Aromat wymiocin mnie obrzydza
A wczoraj się na moją tortille obrażałaś, że węgle i wysoki igJuż jestem!
Chłop mnie wyciągnął na shopping po pracy i niedawno wróciliśmy.
Co jadłam? Z racji tego, że głównie jedzenie w terenie to szału nie było. Śniadanie to wiecie, drugie śniadanie sałatka z szynką, obiad sushi, kolacja parówka i pomidor
Ty mnie chyba nie znasz. Ja jestem najmniej obrażalską osobą jaką znam Tortillę to bym zszamała
Jezu ja przed okresem miałam kilka dni, ze produkowałam taki smród, że mężowi cieżko było ze mną1. Na obiad zjadłam kotleta mojego dziecka + smażoną cukinię, marchewkę i selera. Puszczam straszne bąki do tej pory
Twoja teściowa myśli że jest ptakiem To jest MEGA obrzydliwe. Wygrała Pani internetyNa obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku
Nauczyłam się nie proponować ludziom czegoś czego nie chcę. Uważam, że to okropne, że w ogóle powinnam analizować czy ten kto mnie zaprasza faktycznie mnie zaprasza czy to tylko takie pieprzenie a tak naprawdę ma nadzieję, że nie skorzystam. Serio. Dlaczego tak sobie utrudniamy relacje?Ja uciekam, muszę wypaczać bo jutro mam będzie intensywnie że względu na gości. Oferowaliśmy nocleg ostatnio im nocleg, ale mam nadzieję że z niego nie skorzystają. Dobrej nocy Wam życzę
Makaron z ciecirzycy stworzył ktoś, kto nie lubi ludziMakaron z ciecierzycy, pizza na spodzie bez mąki, zamiast ziemniaków topinambur