reklama
Myszko
Fanka BB :)
Mogą być. Dużo zależy od lekarza. Inne to wiek kobiety, niska rezerwa, poronienia, nieudane procedury na koncie.a czy nieruchawe plemniki czyli marne, są wskazaniem do zapłodnienia więcej niż 6 komórek?
Myszko
Okazało się, że mrożenie tak kiepsko wpływa na jakość komórek, że decydując się na dawcę praktycznie nikt nie robi ivf z mrożonek czyli tego co jest dostępne od ręki w banku.tak właśnie czytałam, że to mrożenie komórek to loteria z nie najwyższą szansą na wygraną
Myszko
Schłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złe Ale mam ciepło w pokoju, to może już nie jest takie schłodzone…Możecie coś pisać?
Bolilol
Smacznego!Schłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złe Ale mam ciepło w pokoju, to może już nie jest takie schłodzone…
LadyCaro
ja mam otwarte piwsko, ale nawet łyka nie wzięam i chyba oddam je męzowiSchłodzone czerwone wino nie jest wcale takie złe Ale mam ciepło w pokoju, to może już nie jest takie schłodzone…
Avy
Już jestem!@Avy gdzie się podziewasz? Pochwal się co jadłaś oprócz makreli i kiszonych ogórków
Chłop mnie wyciągnął na shopping po pracy i niedawno wróciliśmy.
Co jadłam? Z racji tego, że głównie jedzenie w terenie to szału nie było. Śniadanie to wiecie, drugie śniadanie sałatka z szynką, obiad sushi, kolacja parówka i pomidor
Ty mnie chyba nie znasz. Ja jestem najmniej obrażalską osobą jaką znam Tortillę to bym zszamałaNa pewno się obraziła za moją tortille na obiad
Myszko
1. Na obiad zjadłam kotleta mojego dziecka + smażoną cukinię, marchewkę i selera. Puszczam straszne bąki do tej porynp
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Avy
O! Cieszę się, że zębiarz się przyjął1. Na obiad sadzone, ziemniory i fasolka. 2.Chyba nic mnie szczególnie nie obrzydza.
Byłam u zębiarza i lżejsza o zęba i 6 stów jem lody
reklama
Avy
Makaron z ciecierzycy, pizza na spodzie bez mąki, zamiast ziemniaków topinambura co się je na diecie z niskim IG? W sensie co Wy jecie? Pewnie zero makaronu, ziemniaków i pizzy?