Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja też nie! Nawet nie wiem kiedy będęJa nie tronuję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie! Nawet nie wiem kiedy będęJa nie tronuję!
ja z kolei męża jak wstaje z kanapy nawet się pytam "gdzie idziesz?"W temacie ogarniania kuchni - mój wrócił z zakupów, zostawił cześć rzeczy na blacie, wraz z brudnymi naczyniami (bo zmywarka była pełna i nie chciało mu się wyciągnąć) i poszedł kosić trawę. Wróciłam ze spaceru, wzięłam się za ogarnianie tego burdelu, a po chwili usłyszałam pytanie „co robisz?” (spoiler - stałam z rękami pod wodą, trzymając w jednej ręce talerz, a w drugiej gąbkę do zmywania naczyń ) Zapytałam wiec tylko „a co widzisz?”
12.08 sobotaHej, powodzenia! Wpisać Cię na 12 czy 13.08?
Bez sensu dobrze, że się zmieniło i nie samymi staraniami kreski żyjąale wiecie tak se czytam staraczki 2021 i tam rzeczywiście było tylko o staraniach, zero prywaty
Nie bez powodu powstał też słynny wątek prywatnyale wiecie tak se czytam staraczki 2021 i tam rzeczywiście było tylko o staraniach, zero prywaty
ten wątek powstał bo na tym ogólnym ciągle jakieś gównoburze były a potem był problm i nie można było dołączać, więc wszystkie pozachodził w ciążę i na testowanie na koniec były zapisane 3 osoby xD dlatego znów zaczełam zakładać kreski na publicznymNie bez powodu powstał też słynny wątek prywatny
Czyli w wcześniej to tylko Ty zakładałaś wątki?ten wątek powstał bo na tym ogólnym ciągle jakieś gównoburze były a potem był problm i nie można było dołączać, więc wszystkie pozachodził w ciążę i na testowanie na koniec były zapisane 3 osoby xD dlatego znów zaczełam zakładać kreski na publicznym
To faktycznie zabrnęło za dalekoa Ty się teraz z nim całujesz to trochę jakbyś teściowa całowała sory
był taki czas, że miesiąc w miesiąc zakładałam ja. Ale potem miałam kryzys staralniczy i oddałam pałeczkę i od tej pory każdy miesiąc zakłada inna osoba.Czyli w wcześniej to tylko Ty zakładałaś wątki?
Dobra, Stary we wtorek na hormony, w czwartek walenie konia. I uwaga powiedział, że jak w Uczkinie się nie uda to jedziemy z iui prywatnie. Wracamy oficjalnie do walki