reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dobrze mieć taką teściowa 😂😂
Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiła 🙊 Jak była pora obiadowa to kiedyś zapyta się już męża kiedy wychodzę bo obiad jest 🙄 albo była zdolna do tego żeby przynieść mu obiad na talerzu a ja mogłam jedynie powąchać 😅🙆‍♀️ Jak się dowiedziała o zaręczynach to musiała się pogodzić 😁 teraz jest dla mnie miła i jest spoko👌

no i co narobiłaś...
Heart Love GIF by Buuuilustraciones

Mój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
W temacie ogarniania kuchni - mój wrócił z zakupów, zostawił cześć rzeczy na blacie, wraz z brudnymi naczyniami (bo zmywarka była pełna i nie chciało mu się wyciągnąć) i poszedł kosić trawę. Wróciłam ze spaceru, wzięłam się za ogarnianie tego burdelu, a po chwili usłyszałam pytanie „co robisz?” (spoiler - stałam z rękami pod wodą, trzymając w jednej ręce talerz, a w drugiej gąbkę do zmywania naczyń 😂) Zapytałam wiec tylko „a co widzisz?” 😂

Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiła 🙊 Jak była pora obiadowa to kiedyś zapyta się już męża kiedy wychodzę bo obiad jest 🙄 albo była zdolna do tego żeby przynieść mu obiad na talerzu a ja mogłam jedynie powąchać 😅🙆‍♀️ Jak się dowiedziała o zaręczynach to musiała się pogodzić 😁 teraz jest dla mnie miła i jest spoko👌
Grubo! 😂

reklama
Jeszcze trzeba dziś nabić 20 stron, a wszyscy poszli trzonować. Co za bezsens. Nie mogę wstawiać gifów gów na przez 20 stron
Nie trzonować tylko spełniać swoje zachcianki smakowe 😋 zrobiłam se pizzę i koktajl z borówki leśnej 😁 i tak przed chwilą skończyłam konsumpcję - będę mieć bogate sny 🙈

Do góry