reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dobrze mieć taką teściowa 😂😂
Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiła 🙊 Jak była pora obiadowa to kiedyś zapyta się już męża kiedy wychodzę bo obiad jest 🙄 albo była zdolna do tego żeby przynieść mu obiad na talerzu a ja mogłam jedynie powąchać 😅🙆‍♀️ Jak się dowiedziała o zaręczynach to musiała się pogodzić 😁 teraz jest dla mnie miła i jest spoko👌

no i co narobiłaś...
Heart Love GIF by Buuuilustraciones

Mój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
W temacie ogarniania kuchni - mój wrócił z zakupów, zostawił cześć rzeczy na blacie, wraz z brudnymi naczyniami (bo zmywarka była pełna i nie chciało mu się wyciągnąć) i poszedł kosić trawę. Wróciłam ze spaceru, wzięłam się za ogarnianie tego burdelu, a po chwili usłyszałam pytanie „co robisz?” (spoiler - stałam z rękami pod wodą, trzymając w jednej ręce talerz, a w drugiej gąbkę do zmywania naczyń 😂) Zapytałam wiec tylko „a co widzisz?” 😂

Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiła 🙊 Jak była pora obiadowa to kiedyś zapyta się już męża kiedy wychodzę bo obiad jest 🙄 albo była zdolna do tego żeby przynieść mu obiad na talerzu a ja mogłam jedynie powąchać 😅🙆‍♀️ Jak się dowiedziała o zaręczynach to musiała się pogodzić 😁 teraz jest dla mnie miła i jest spoko👌
Grubo! 😂

reklama
Jeszcze trzeba dziś nabić 20 stron, a wszyscy poszli trzonować. Co za bezsens. Nie mogę wstawiać gifów gów na przez 20 stron
Nie trzonować tylko spełniać swoje zachcianki smakowe 😋 zrobiłam se pizzę i koktajl z borówki leśnej 😁 i tak przed chwilą skończyłam konsumpcję - będę mieć bogate sny 🙈

Do góry