reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dziewczyny, była któraś w Egipcie i poleca jakieś biuro lokalne z wycieczkami? Miałam spisanych w exelu z 6 biur z cenami i Stary coś grzebał w komputerze i skasował cały system 🙈 i muszę zbierać od nowa 😥 ale może któraś była i coś polecić?

np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza

na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku

1. Na pierwszy obiad miałam dietetyczne kofty z indyka i ogórki zielone (mąż na diecie wciąż a ja z nim😅) ale dokupiłam sobie do tego fryty w McDonald🤣 i to pyszne ciastko czekoladowe takie okrągłe, obrzydliwie słodkie ale mam PMS, boli mnie brzuch i potrzebuję cukru
Na drugi obiad był barszcz ukraiński
Na trzeci obiad (jestem u teściowej, tu nie ma, ze się nie jest głodnym🤣) były ruskie pierogi (zjadłam 2) i na słodko z białym serem i śmietaną (zjadłam 6)
Teraz grill i będą pyszne ryby ale już nic nie przełknę ewentualnie płyn 😈

2. Obrzydzają mnie czarne włosy na umywalce/ wannie/ podłodze i zapach gotowanej kiełbasy/ parówek. Jak czuję taką wodę po kiełbie to szarpie mnie🤢🤮

reklama
Na obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku 🤢
O tak, ja nawet dziecka lizaka nie obliże tylko pod wodą płukam. Jest jeszcze jedna rzecz z dzieciństwa - gdy byliśmy brudni, mama zwilżała palca śliną i nas pucowała 🤢

Do góry