anyżowa
Fanka BB :)
Hahahahha tak, miałobyć odwrotnie oczywiście, widać, że jestem po całym tygodniu z nadgodzinami a jeszcze jutro pracujeA nie na odwrót? Zrezygnowane ustąpiło miejsca motywacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahha tak, miałobyć odwrotnie oczywiście, widać, że jestem po całym tygodniu z nadgodzinami a jeszcze jutro pracujeA nie na odwrót? Zrezygnowane ustąpiło miejsca motywacji?
Nie ma odpoczywania. Trzeba zrobić odpowiednią ilość stron xdZa dużo do czytania nie miałam. Chyba faktycznie wszystkie dzisiaj odpoczywają
U mnie na obiad dzisiaj była kasza z gulaszem a ja z sosem pieczarkowym
no widzę że właśnie troszkę się obijacie od ranaNie ma odpoczywania. Trzeba zrobić odpowiednią ilość stron xd
ja dziś jeszcze pozwalam sobie leżęc jako leń przez 2 dzień okresu, ale jutro już wracam do żywychZrobiłam przysiady, deskę i pilates
Teraz siedzę w rozkroku pod szpagat poprzeczny, bo dzisiaj jeszcze rozciąganko nóg, później 8k kroków i mogę kombinować czym dopchnąć kalorie, bo się batony proteinowe skończyły i mam problem
1. Na obiad sadzone, ziemniory i fasolka. 2.Chyba nic mnie szczególnie nie obrzydza.np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
czasem też statusów nie aktualizują jakoś automatycznie i jest niespodziankaA skąd zamawiałaś? Może jeszcze wyślą i będą w sobotę