reklama
nudella
Fanka BB :)
A skąd zamawiałaś? Może jeszcze wyślą i będą w sobotęZamówiłam termometr i testy i miały niby jutro być, ale nadal nawet nadane nie zostały, także dopiero w poniedziałek będą
Brownie1992
Moderator
Ja zrobiłam na szybko wrapa z kurczakiem i zieleniną i sosem majonezowo-ketchupowymnp
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Co do drugiego to obrzydzają mnie moje włosy w odpływie, ale to raczej oczywiste
nudella
Mnie też... w palce nie złapię, mam taką długą pęsete do tegoJa zrobiłam na szybko wrapa z kurczakiem i zieleniną i sosem majonezowo-ketchupowym
Co do drugiego to obrzydzają mnie moje włosy w odpływie, ale to raczej oczywiste
Brownie1992
Moderator
Daj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracyJa pracowałam w maku, to była moja najlepsza praca
Jak jadę do biura to przejeżdżam koło maczka I nawet nie wiecie jak muszę się powstrzymywać żeby tam nie skręcić, a na powrocie jeszcze gorzej jest
Sunflowerxxx
Dziękuję, bardzo cenna informacja dla mnie w tym momencieZamrażania komórek nie polecam z doświadczenia
Brownie1992
Moderator
Powiem Wam plank po obiedzie to zajebisty pomysł tylko się beka
kicikocia
np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Na obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku
Karolina_123
Może nie podjadałam, bo nie mogłam, ale i tak codziennie jadłam, bo mieliśmy zniżki ale też ma swoje minusy, bo przez 2 lata jadłam tylko maka. Mimo, że byłam chuda nie przytyłam w ogóle, ale za to rozwaliłam sobie zdrowie zapewne do końca życia więc nie polecamDaj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracy
Jak jadę do biura to przejeżdżam koło maczka I nawet nie wiecie jak muszę się powstrzymywać żeby tam nie skręcić, a na powrocie jeszcze gorzej jest
reklama
kicikocia
Mnie też... w palce nie złapię, mam taką długą pęsete do tego
Na samą myśl o tym jak je wyciągasz tą pęsetą robi mi się źle