reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza

na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Ja zrobiłam na szybko wrapa z kurczakiem i zieleniną i sosem majonezowo-ketchupowym
Co do drugiego to obrzydzają mnie moje włosy w odpływie, ale to raczej oczywiste 🤣🤣

Ja pracowałam w maku, to była moja najlepsza praca 😃
Daj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracy 😂
Jak jadę do biura to przejeżdżam koło maczka I nawet nie wiecie jak muszę się powstrzymywać żeby tam nie skręcić, a na powrocie jeszcze gorzej jest 😂

np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza

na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku

Na obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku 🤢

Daj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracy 😂
Jak jadę do biura to przejeżdżam koło maczka I nawet nie wiecie jak muszę się powstrzymywać żeby tam nie skręcić, a na powrocie jeszcze gorzej jest 😂
Może nie podjadałam, bo nie mogłam, ale i tak codziennie jadłam, bo mieliśmy zniżki 😄 ale też ma swoje minusy, bo przez 2 lata jadłam tylko maka. Mimo, że byłam chuda nie przytyłam w ogóle, ale za to rozwaliłam sobie zdrowie zapewne do końca życia 🙄 więc nie polecam

reklama
Do góry