reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Na obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku 🤢
nie no bez jaj zara sie porzygam

reklama
Na obiad była carbonara
Obrzydza mnie wyciąganie włosów z opływu, obcinanie paznokci tzn gdy ktoś robi to przy mnie, strzelanie palcami, czyszczenie gąbek z filtrów dla ryb
I najgorsze na koniec. Moja teściowa jak karmi czyjeś dziecko (moich na szczęście nigdy) to wkłada to jedzenie do ust, gryzie i dopiero pogryzione na łyżeczkę i dziecku 🤢
🤢🤮

Cześć, dołączam i ja 💪
W skrócie PCOS i IO. 2 lata starań, ivf. Pierwszy transfer 09.21 nieudany, drugi 10.21 udany, 06.22 CC. Od stycznia 23 nie biorę anty, staraliśmy się naturalnie ale nie udało się. Wszystkie badania, hormony, cykle prawidłowe. Owu potwierdzoną co miesiąc.
Właśnie jestem w trakcie kolejnej procedury ivf. Już ostatniej! Mamy jeden jedyny zarodek 3bb który w poniedzielek 7.08 zabieram do domu. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy dzień. Sobota/niedziela testuje. Proszę mnie wpisać i trzymać kciuki 💪🍀
hej, mam nadzieję że szybko stąd uciekniesz. Trzymam kciuki 😍

reklama
Na obiad była carbonara
fuuuj ohyda, chyba bym udusiła gdybym zobaczyła że robi to z naszym 😮

Do góry