Magdalena09
Fanka BB :)
nie zazdroszczę no ale mnie też to czeka1. Na obiad sadzone, ziemniory i fasolka. 2.Chyba nic mnie szczególnie nie obrzydza.
Byłam u zębiarza i lżejsza o zęba i 6 stów jem lody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zazdroszczę no ale mnie też to czeka1. Na obiad sadzone, ziemniory i fasolka. 2.Chyba nic mnie szczególnie nie obrzydza.
Byłam u zębiarza i lżejsza o zęba i 6 stów jem lody
Cokolwiek to znaczyczyli flexitarianizm
Po latach doświadczeń już nie swędziA ja mam pytanie do dziewczyn które depilują sobie okolice intymne. Jak radzicie sobie ze swędzeniem i czerwonymi.kropeczkami?
Mmm zjadłabym pierogi z serem1. Na pierwszy obiad miałam dietetyczne kofty z indyka i ogórki zielone (mąż na diecie wciąż a ja z nim) ale dokupiłam sobie do tego fryty w McDonald i to pyszne ciastko czekoladowe takie okrągłe, obrzydliwie słodkie ale mam PMS, boli mnie brzuch i potrzebuję cukru
Na drugi obiad był barszcz ukraiński
Na trzeci obiad (jestem u teściowej, tu nie ma, ze się nie jest głodnym) były ruskie pierogi (zjadłam 2) i na słodko z białym serem i śmietaną (zjadłam 6)
Teraz grill i będą pyszne ryby ale już nic nie przełknę ewentualnie płyn
2. Obrzydzają mnie czarne włosy na umywalce/ wannie/ podłodze i zapach gotowanej kiełbasy/ parówek. Jak czuję taką wodę po kiełbie to szarpie mnie
mnie nic nie swędzi. Mam nadzieję, ze pomogłamA ja mam pytanie do dziewczyn które depilują sobie okolice intymne. Jak radzicie sobie ze swędzeniem i czerwonymi.kropeczkami?
ja od dłuższego czasu gole na "sucho", nie używam ani pianki ani żelu do golenia i nie narzekamA ja mam pytanie do dziewczyn które depilują sobie okolice intymne. Jak radzicie sobie ze swędzeniem i czerwonymi.kropeczkami?
Jak znajdziesz coś ciekawego to się podzielOgólnie zrezygnowaliśmy z supli dla męża i teraz bierze tylko ten fertil on, omegę i witaminę d.
Ale że on lubi bardzo herbaty ziołowe to czytam jakie zioła są dobre na męską płodność i może zakupię mu
daj znać co tam wyczytałaś oprócz liści malinOgólnie zrezygnowaliśmy z supli dla męża i teraz bierze tylko ten fertil on, omegę i witaminę d.
Ale że on lubi bardzo herbaty ziołowe to czytam jakie zioła są dobre na męską płodność i może zakupię mu