reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza

na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Obrzydza mnie świńskie zachowanie po alko i nadmierne owłosienie u mężczyzn (klata, plecy) chociaż to powoli mi przechodzi.

Ostatnia edycja:
no ja burgera też lubię, ale jednocześnie mogę się bez niego obyć.
Teraz jem jak coś to kurczaka. I w rodzini wiedzą, że nie jem np karkówki i czasem przygotowują kurczaka specjalnie dla mnie, a on i tak ma żyły i chrząstki... a jak mam nie zjeść, jak specjalnie dla mnie zrobiony...?
Patowa sytuacja :(

Zamówiłam termometr i testy i miały niby jutro być, ale nadal nawet nadane nie zostały, także dopiero w poniedziałek będą 😔

np
1. Co macie na obiad

na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Na obiad krokiety, a obrzydza mnie nawet delikatnie nadgnita cebula i larwy much 🤢

np
1. Co macie na obiad

Lasagne 😄 a obrzydzają mnie właśnie chrząstki w mięsie 🙈 jak zobaczę to nie tknę za żadne skarby

Wróciłam, byłam u zębologa, tak jak mówiła 300 ziko za czyszczenie, ale jakoś dupy mi nie urwało efektem końcowym 😄 Następnym razem wrócę z podkulonym ogonem tam gdzie byłam wcześniej i widziałam efekt, niestety zapłacę więcej 😬

reklama
np
1. Co macie na obiad

Na obiad lazania 😅 ale jakaś taka nie w moim guście chyba, może dlatego, że z mikrofali a na funkcji grill nie mogłam jej robić bo widziałam dym 😅

Do góry