reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
ojej skąd te ceny oni biorą? 😮😮
Nie mam pojęcia.. masakra z tymi cenami 🤯 trochę tez mnie zrobili w bambuko, bo mieli przedział cenowy od 500 do 800 zł w zależności od trudności. Uważałam, ze akurat mój przypadek był łatwy, bo szybko poszło. A przy płaceniu juz nie miałam jak się kłócić, bo cała buzia w wacikach i krwi 🤷🏻‍♀️

A znacie jakieś sposoby na jędrną skórę? Jakieś skuteczne balsamy czy coś? Szczotkowanie na sucho? Zimne prysznice?

reklama
Nie mam pojęcia.. masakra z tymi cenami 🤯 trochę tez mnie zrobili w bambuko, bo mieli przedział cenowy od 500 do 800 zł w zależności od trudności. Uważałam, ze akurat mój przypadek był łatwy, bo szybko poszło. A przy płaceniu juz nie miałam jak się kłócić, bo cała buzia w wacikach i krwi 🤷🏻‍♀️
no właśnie też się obawiam że mówią od do a jak przychodzi do płacenia to zawsze ta górna cena 😠 ale już muszę wyrwac

Do góry