Avy
Fanka BB :)
Łe tam mięśnie! Ja się pytam: gdzie jest Carlos?gdzie moje mięśnie?
Zobacz załącznik 1553704
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łe tam mięśnie! Ja się pytam: gdzie jest Carlos?gdzie moje mięśnie?
Zobacz załącznik 1553704
Nie mam pojęcia.. masakra z tymi cenami trochę tez mnie zrobili w bambuko, bo mieli przedział cenowy od 500 do 800 zł w zależności od trudności. Uważałam, ze akurat mój przypadek był łatwy, bo szybko poszło. A przy płaceniu juz nie miałam jak się kłócić, bo cała buzia w wacikach i krwiojej skąd te ceny oni biorą?
to fakt, są superUwielbiam zarówno Skalne Miasto jak i Błędne Skały
ale jak to?!Wiecie co sie stało ? Mój pies został okradziony z zabawek
przestań, ja mam tak na codziengdzie moje mięśnie?
Zobacz załącznik 1553704
Szczotkowanie i na nogi masaż bańką chińska podobno robi cuda. Ja bym se tą elektryczna kupiłaA znacie jakieś sposoby na jędrną skórę? Jakieś skuteczne balsamy czy coś? Szczotkowanie na sucho? Zimne prysznice?
no właśnie też się obawiam że mówią od do a jak przychodzi do płacenia to zawsze ta górna cena ale już muszę wyrwacNie mam pojęcia.. masakra z tymi cenami trochę tez mnie zrobili w bambuko, bo mieli przedział cenowy od 500 do 800 zł w zależności od trudności. Uważałam, ze akurat mój przypadek był łatwy, bo szybko poszło. A przy płaceniu juz nie miałam jak się kłócić, bo cała buzia w wacikach i krwi