Cześć, zrobiłam dzisiaj test i wynik jest jakiś nie jasny. Zawsze była niestety tylko jedna wyraźną kreska a dzisiaj druga jakąś bardzo blada. Co sądzicie?Zobacz załącznik 1553379Zobacz załącznik 1553379
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Apropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?Team astygmatyzm!
Bo tego sie obawiam, a kontaktów bie chce chyba, bo za dużo roboty, a z drugiej stronu rzadne okulary mi nie pasują
I bądź tu mądry
Może kobitki co noszą okularki coś napiszą.
Mój maż ostatnio sobie zerówki kupił, zadowolony , że wygląda inteligentnie, dla mnie težqygląda bardziej seksi
Cześć, zrobiłam dzisiaj test i wynik jest jakiś nie jasny. Zawsze była niestety tylko jedna wyraźną kreska a dzisiaj druga jakąś bardzo blada. Co sądzicie?Zobacz załącznik 1553379Zobacz załącznik 1553379
Załączniki
Bolilol
zapoznaj się proszę z pierwszym postem w tym wątku, a dokładniej z jego koncowką - punktem 2 zasadCześć, zrobiłam dzisiaj test i wynik jest jakiś nie jasny. Zawsze była niestety tylko jedna wyraźną kreska a dzisiaj druga jakąś bardzo blada. Co sądzicie?Zobacz załącznik 1553379Zobacz załącznik 1553379
LadyCaro
Magdalena09
zależy jaką masz wadę ale słoików ci raczej nie dadzą ja noszę od 3 lat okulary, nie mam dużej wady ale też z daleka mi się rozmazuje. Nie mogłam dobrać żadnych oprawek bo we wszystkich wyglądałam dziwnie aż w końcu trafiłam na te idealne i mi się podobają. Mężowi też, na początku mówił że wyglądam jak szparka sekretarka musisz poprzymiwrzac i napewno jakieś trafisz idealne do twarzyApropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?
Bo tego sie obawiam, a kontaktów bie chce chyba, bo za dużo roboty, a z drugiej stronu rzadne okulary mi nie pasują
I bądź tu mądry
Mój maż ostatnio sobie zerówki kupił, zadowolony , że wygląda inteligentnie, dla mnie težqygląda bardziej seksi
Brownie1992
Moderator
Dwie szmaciane? Szczyt rozrzutnościwstyd się przyznać ale ja mam dwie od kilku lat
Magdalena09
nie szmaciane jedna taka mała sportowa a druga bardziej elegancka. Szanujmy sięDwie szmaciane? Szczyt rozrzutności
anyżowa
A jaką masz wadę? Jak moge spytać?zależy jaką masz wadę ale słoików ci raczej nie dadzą ja noszę od 3 lat okulary, nie mam dużej wady ale też z daleka mi się rozmazuje. Nie mogłam dobrać żadnych oprawek bo we wszystkich wyglądałam dziwnie aż w końcu trafiłam na te idealne i mi się podobają. Mężowi też, na początku mówił że wyglądam jak szparka sekretarka musisz poprzymiwrzac i napewno jakieś trafisz idealne do twarzy
reklama
Bolilol
żeby dostać denka od słoika to byś musiała mieć taką wadę, że byś nie była w stanie powiedzieć ile palców pokazuje Twoja własną wyciągnięta przed siebie ręka ja mam duzą wadę, a denek jeszcze nie mamApropo wad wzroku, ja teraz planuje iść do okulisty, i nie widze z daleka, nie znam sie na tym, czy przypadki nie dostane jakiś " denek od słoika"?
I bądź tu mądry