reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ale tu dzisiaj ruch:szok::-)

a ja padam po porzadkach u mojego synka w pokoiku zrobilam generalny remanent w zabawkach nazbierało sie graciarstwa (poszedł wpierony duzy worek zepsutych zabawek) od razu luźniej nawet to sie spodobało mojemu smykowi i powiedzial to mam m-ce na nwoe zabawki - ale cwaniak

reklama
Witam kochane sierpnióweczki :)
Wczoraj przezywalam jakis koszmar. 2 zeby tak zaaczely mnie bolec ze az z bolu plakałam.Na szczescie dzisiaj jest troszke lepiej. zaraz bede musiala zadzwonic do dentysty a potem do niego jechac... a panicznie sie hehehe :) no ale coz.
Własnie wcinam śniadanko... :)

Witam. Noc przespana, ból ręki obudził mnie tylko 2 razy, miodzio.
Kubusiowa, synek chyba ma to po mamusi. Pewnie podpatrzył, jak po porządkach w swojej szafie z zadowoleniem mówisz: no teraz to mam miejsce na nowe ciuchy;-)
anna2101 mam nadzieję, że nie będzie nic boleć a najlepiej jak samo przejdzie:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja o poranku
nie było mnie przez kilka dni, mój synek w szpitalu leżał przez bolące bioderko, jest to skutek po rotawirusie!!!

ta stronka fajna czytałam na początku ciąży też padałam pod stół- kosmos:-D:-D

dominic-niestety bez dentysty sie nie obejdzie... jak juz mam checi by do niego isc to juz sie przejde. z tego co czytalam to zeby w ciazy potrafia bardzo bolec..a kolejnej nocy nieprzespanej nie zniose...

No to trzymam kciuki. Też bym musiała, chociaż jedną odsłoniętą szyjkę zrobić ale ... no właśnie:-)
Nie wiem jak u Was kobietki ale u mnie za oknem robi się całkiem przyjemnie. Może się skuszę na spacerek.

Dzień doberek:-)
Śniadanko, śniadanko szybko pod prysznic i biegam do doktorka na "widzenie" :-) później napiszę co i jak;-)

U nas za oknem nie pada ale słonka tez nie ma i tylko 6 lub 7 stopni na termometrze jest...
Trzeba jakoś przeżyć, niedługo na pewno pojawi się słonko:tak:

Maggie ja tez sie witam przy kawce;-)
Noc w miare ale na szczescie maz juz wraca do domku wiec dzis bede miala sie do kogog przytulic!!;-)
Anna pociesze CIe od kiedy zaszlam w ciaze chodze systematycznie do dentydsty, na dzien dobry ukruszylay mi sie dwa do gory w tych samych miejscach i jak zaczelam tak sobie smigam jeszcze jedna wizyta i pozniej po porodzie i jak to dentysta mnie pocieszyl dopiero zobacze jak z zebami bede miala po porodzie;/ i tak jak Ty panicznie sie balam i miala okropne bolesci ze wpadalam do niego bez zapowiedzi ale teraz wychodze z zalozenia ze powinien dpostac nobla ten ktory wymyslil znieczulenie;-) na poczatku jednak moj dentysta za duzo nie robil bo nie chcial dac znieczulenia pierwsze dostalam ok 15 tygodnia ciazy, wiec idz nie taki diabel straszny heheh:-) raz mi moj dentysta powiedzial skoro tak sie boje dentysty jak ja chce dziecko urodzic a ja ze dentysci to sadysci a porod przyzje bo mam bojowe nastawienie:-)
Dominic ciesze sie ze reka tylko dwa razy dala o sobie znac u mnie zachmurzenie ale bez opadow ....
Cokies przykro mi z powodu synka mam nadzieje ze wszytsko juz w porzadku???
Kubbusiowa ja robilam porzadki z ciuchami ostatnio i zawsze cos musze wywalic heheh a maly Twoj to madry chlopak wiedzila na co robisz porzadek:-)
Karolinkaz 3 mam kicukasy:happy:

reklama
WITAM LASECZKI :))))
u mnie za oknem teżdośćprzyjemnie się robi ale jak na razie zimno tylko 5 na + ale słonko nieśmiało zaczyna świecić.
anna2101-leć kochana do dentysty bo z zębami nie ma żartów jak zaczną nasuwać to wszystkiego się odechciewa:-(
dominic -współczuję serdecznie bólu łapki-ale przynajmniej będziesz miała zdrową i sprawną :tak:
cokies-życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla synusia-biedactwo taki maluch a już musiał leżeć w szpitalu

Do góry