reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam:-) ojj widze ze bardzo gorąco było wczoraj...:-) ja spac nie umiem....ehh.... własnie pochłaniam pyszny jogurcik.... Miłego dnia

Oli zdrówka dla Piotrusia:-D

reklama
Witam przy kawce.
Uświadomiłam sobie ze czas przestawiamy ,na dniach?mam racje...bosko...będzie długo jasno...wiosna na całego .
P.s. Czy wy nadal takie zamulone chodzicie?Podobno 2trymest powinno tryskac sie energia,no ja tryskam ale jak nie śpię.jak tylko mogę śpię w ciagu dnia .aż mi głupio ,ileż można.
Miłego dnia

Dali o ile sie nie myle to chyba teraz w sobotę będziemy przestawiać czas:-) a co do tego zamulenia to czasami jestem zamulona i czasami strzele sobie drzemkę w ciągu dnia...:-D

Witam z rana
Dali ja mam bardzo rózne dni czasami tryskam energią, a czasami są dni gdzie muszę sobie strzelić drzemkę w środku dnia, bo jak nie to jestem właśnie taka przymulona. Niby energii i chęci mam trochę wiecej niż na początku i senność mniejsza niby też.
No dziś obudził mnie wychodzący do pracy małzonek i tak mysle czy jeszcze polozyc sie i pospać czy juz wstac z lózka:-D:confused:

Monila Ty to ranny ptaszek jesteś:) Ja w sumie też od 6 nie śpię... Ale bym zjadła taką świeżutką drożdżówkę z serem....a tu nie ma kogo wysłać.....

Dali jak tak jak biedroneczka,wymiennie:) raz przymulona,raz tryskająca energią..

Hej dziewczyny, ja po koszmarnej nocy. :-( Piotrek oczywiście spał z nami, kaszlał strasznie. Teraz ma 37,8 musiałam mu dać syrop na siłę, bo oczywiście nic nie chce połknąć. I wstał na dobre o 5.30.:wściekła/y:, a ja taka śpiąca.

no nic jak dzieci chorują to jest masakra.

Miłego dnia

Hej dziewczyny, ja po koszmarnej nocy. :-( Piotrek oczywiście spał z nami, kaszlał strasznie. Teraz ma 37,8 musiałam mu dać syrop na siłę, bo oczywiście nic nie chce połknąć. I wstał na dobre o 5.30.:wściekła/y:, a ja taka śpiąca.

no nic jak dzieci chorują to jest masakra.

Miłego dnia

o kurcze to znowu masz siedzenie w domu:( Zdrówka życzę...

witam z poranna kawusia sniadankiem :-)

Słodneczko świeci czyli jest tak jak powinno byc :tak:

Oli.B - oj współczuje choruskiego synka, oby szybciutko wyzdrowiała i korzystał z ładnej pogody. Mój smyk od dłuzszego czasu nie choruje /odpukać/ ale były czasy kiedy choroboa goniła chorobe, mam nadzieje że wtedy sie wychorował.

Dzisiaj zapowiada mi sie pracowity dzień /a mam lenia/ zaczne od sterty prasowania brrrrrrrr

A co do gorącej atmosfery to radze odpuścić forum to nie rozgrywki "bokserskie" :-). Mam wrażenie że trochę za dużo jak na jedną osobę, padło nie potrzebnie dużo niefajnych słów. A pamietajcie czasami człowiek z własnej broni ginie. Lepiej przemilczec niz dolewac oliwy do ognia.

Oli no tak jak małe choruja to wypocząc nie można. Zdrówka dla malego więc życzę. Wlaśnie ogladam prognozę pogody w weekend ma byc ciut chłodniej, ale kochane optymistyczne jest to że w przyszłym tyg temperatura może wzrosnąc do 18 stopni :)), wiec kochane idzie wiosna yupii:yes::yes::yes:
No i czytam kochane o tej chmurze co to ma do nas z Japoni przyjść
Nad Polskę dotrą resztki radioaktywnej chmury z japońskiej elektrowni - Wiadomości24

reklama
hejka dziewczynki, nie zaczesto sie tu rozpisuje ... chyba ostatni raz tu byłam jakies 600 stron temu

a propo tej chmurki to dzis wybieram sie do endokrynologa [mam hashimoto, biore witaminki bez jodu+euthyrox n25]... własnie planuje sie popytac co z ta "chmurka" i czy nalezy cos zrobić... oczywiscie jak bedziecie zainteresowane to dam znac :-)

pozdrawiam calusi wąteczek

Do góry