reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Devi, dla mnie te nazwy brzmią kosmicznie:baffled: Dasz radę!
Asiamagic - witaj, co do cery, ja też mam syfki, czego nie miałam wcześniej. Co do kremów to chyba nie ma ograniczeń. słyszałam tylko, żeby nie stosować kosmetyków z kwasami aha. ale nie wiem na 100%

reklama
devi ja zapraszam na krem z brokułów, jak lubisz :) Może się brokuły tej nauce przysłużą...masakryczne masz te przedmioty, ale to zupełnie nie moja bajka, jestem humanistką raczej :)
asiamagic witaj wśród nas, co do kremów niestety nie pomogę, bo nie mam takich problemów

Pisałyście o detektorach ale chyba na innym watku poszłam na spontana licytuje uzywany za 50 zl mam nadzieje ze wygram 3 maj cie kciuki, z racji tego ze malego zobacze dopiero w marcu a do tego czasu oglupieje z niepewnosci postanowilam monitorowac mojego szkraba malego;-)

Widze, ze pomidorowa super zupa jest:-)
asiamagic - witaj i zapraszamy do czytania i pisania....
devi - dasz rade na pewno - co tam ekonomia mialaby cie pokonac????

asiamagic Witamy w naszym gronie;)

saga zycze powodzenia w licytacji.:)

piszecie o problemach z cera a ja jak na razie nie mam żadnych problemów cera cały czas idealnie gładka;))a nawet powiedziałabym ze w ciazy jest jeszcze ładniejsza niz przed:)

reklama
Megmarion zgodze sie z Toba ze kazda ma inaczej;)) a wiesz możne jak to kiedys mowil porzesad ze pieknieje sie na .....? a obsypuje na...? bo nie pamietam;]

Do góry