reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

pflaume
to jest zwykla znajoma- byla dziewczyna mojego szwagra, fajna dziewczyna ale zadna jakas przyjaciolka, poza tym kaski nie mamy, nie wiem czy maz alurat wtedy bedzie mial zjazdowke a urlopu nie bedzie bral bo ma malo dni a w sierpniu chcielibysmy 2 tyg
a jesli maz bedzie to wolalabym pojsc z nim na disco...

reklama
jagienka tu masz odp :-)
pflaume
to jest zwykla znajoma- byla dziewczyna mojego szwagra, fajna dziewczyna ale zadna jakas przyjaciolka, poza tym kaski nie mamy, nie wiem czy maz alurat wtedy bedzie mial zjazdowke a urlopu nie bedzie bral bo ma malo dni a w sierpniu chcielibysmy 2 tyg

dziewczynki bardzo Wam dziekuje za wsparcie. dzieki Bogu zostawili mnie do konca maja w pracy. mam nadz., ze coś znadję. napewno no ;-)

Karolaola
! - no cos Ty bardzo się cieszę ze dostalas awans!!! to wspaniałe uczucie byc docenionym! Gratuluje z całego serca! wysyłam kopniaka na powodzenie! :)

pisałyście o wieku, ja niebawem skończę 24. a dopiero co miałam osiemnastkę :-)))

Bishopka, przykro mi... ale masz naprawde wspaniałe podejscie! napewno Szymonek jest z Wami każdego dnia. trzymam kciuki za Was z całego serca. przytulam :*

co to ja jeszcze mialam napisac?? :) uciekło mi, nooo ;-)

Witam się po długiej nieobecności na forum :)
Jak miło zajrzec i poczytac co sie działo te 9miesięcy temu i więcej :)
Tyle zmian od tego czasu :)
Bishopka- brak mi slów. I jestem dumna ze tak dajecie rade... Podejście to podstawa a synuś patrzy z góry i czuwa nad Tobą.Jeszcze uśmiechnie sie los.

U nas 3 ząbki :) Wiktoria od tygodnia stawia pierwsze kroki :) 578040_407819485905492_100000323325217_1276275_2041027181_n.jpg546622_397628906924550_100000323325217_1250534_1114773680_n.jpgmój skarb.

To się nie dziwię,kaskę lepiej trzymać na sierpień a pobawić się możecie faktycznie na disco ;-)

anna2101,witaj :-) fajnie że się odezwałaś :tak: gratki dla Wiki-spryciula z niej!

Czy tylko moje dziecko mając 8,5 m-ca jest tak mało aktywne? Większość już podjęło chociaż próby raczkowania a Laura nic...:sorry:

Dzisiaj przyszła moja zamówiona metkusia :-) Laura z nią śpi :-D jest prześliczna,taka milusia i kolorowa,to były dobrze wydane pieniążki :tak: jeśli którakolwiek z Was rozważała jej zakup to polecam gorąco!! (wyszło jak reklama ale co tam,w końcu zadowolony konsument jestem nie? ;-))

Ja dziś zamówiłam pana metkę. Może głupio ale zapytam ile kosztował kocyk?
Anna- witaj. Fajną masz córeczkę. I już pierwsze kroczki...gratulacje. Pisz częściej.

Pisałabym częściej :) Ale od kiedy dziewczyny przeniosły sie na fb zaczęłam tam pisać.Dzisiaj miałam straszny dzień.Mała strasznie marudna :( jesc nie chciala... padam z sil.

Co za metki?Podeślijcie

Jagienka...ja też mam Leniwca...Wiek jak na suwaku, pełza jak szalona gąsienica, staje w pozycji do raczkowania buja się i tyle. Chciałby stawać podtrzymywany, sam NIE SIADA...brak słów:-D:-D:-D

Pflaume - sądząc po normie jaką podałaś chodzi właśnie o CRP. U mojego taty było kosmiczne. Trzymam kciuki, oby było ok, ale pewnie na jednej wizycie się nie skończy i też będą potrzebne badania, więc obawiam się, że musisz uzbroić się w cierpliwość. Bądź dobrej myśli - to białko owszem jest wysokie przy bardzo poważnych chorobach, ale lubi też szybko rosnąć przy różnych stanach zapalnych.

reklama
Wiem, że może nie tutaj powinnam pisać, nie wiem gdzie pojawiły się pytania o kocusie:D Chętnie się z wami podzielę tym co robię "po godzinach" jak mój Wi mi pozwala.
Tutaj jest link do przykładowych "metkusi"
https://picasaweb.google.com/kdobrz...authkey=Gv1sRgCJySzYCamoOxigE&feat=directlink
KRÓTKI OPIS
KOCYK Z METKAMI- METKUŚ

Przytulanka-Kocyk jest najmilszą zabawką ułatwiającą
zasypianie.
Kocykiem można zabawić dziecko w wózku, łóżeczku,
foteliku samochodowym, gdziekolwiek.
Kocyk pobudza rozwój sensoryczny, rozwija zmysł
dotyku różnorodnością struktur /twarde, miękkie/
Maleństwo rozpoznaje kolory, kształty i wzory.
KOCYK dzięki metkom pomaga rozwijać wyobraźnię i zachęca
do odkryć, maluszek próbuje złapać liczne
metki, ćwicząc paluszki i chwyt pęsetowy.

Kocyk każdy może zaprojektować sam z dostępnych materiałów i stworzyć napis. Metki dobieram ja sama wedle uznania,
:D
POZDRAWIAM

WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW PRYWATNIE NA MAILA:D

Nie wiem czy mogę tak tu,na forum..:sorry: moim zdaniem cena przystępna ale lepiej napiszcie do źródła,pozwoliłam sobie zacytować akutan,ona szyje te cudeńka :tak:

Do góry