reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Heloooooo:-)Ja na pedwno bedę 3 mac kciuki!!!:):) Przykro mi, że tak się stało;( Teraz musi byc lepiej pozytywne nastawienie i wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!;-)

reklama
Staram sie byc dobrej mysli jednak zawsze jest ten strach ! Z pierwsza ciaza nie zdawalam sobie sprawy ze moze to tyczyc mnie - zawsze tylko sie o tym slyszy, a tu bach... No ale mam wspanialego meza ktory mnie wspiera :) TERAZ MUSI SIE UDAC :) !!!!! ... Pragne przypomniec Dziewczyny, abyscie sie bardzo zdrowo odzywialy te poczatki, sa najwazniejsze dla naszych "fasoleczek" :) Uwazajcie na siebie i nie dajcie sie przeziebic ! :blink:

Ja też myślałam, że mnie poronienie nie dotyczy a jednak samoistnie ( może lepiej że wcześniej może mniej bezbolesnie niż u Ciebie bo 11 tydzień..... ) Tłumacze sobie zawsze że Matka Natura wie co robi widocznie tak mialo być.. Dobrze, że masz wsparcie męża to jest najważniejsze ja mam takiego samego:)

Ja sobie też tak tłumacze, tak musialo być. Wiem napewno ,że ja zrobiłam wszystko dobrze, a teraz staram sie robic to jeszcze lepiej :):) Nie ma co gadac o smutnych sprawach :) Musimy sie cieszyc chwila obecna :):) BEDZIE DOBRZE !!!!! :)

z moich wyliczeń to 5 tydzień. Mieszkam za granica (Norwegia) a tutaj wcześniej niż w 8tyg to sie do lakarza nie idzie. Jedak ja jeszcze sie dobrze dowiem, czy jesli raz poroniłam (poronienie chybione) to moze pozwola mi isc troszke wcześniej. No zobaczymy jeszcze...

Witaj :) trzymam kciuki :)

10listopad - pierwszy dzien ostatniej miesiaczki, bo jak tak to masz bardzo krotkie cykle ....

reklama
Do góry