reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Heloooooo:-)Ja na pedwno bedę 3 mac kciuki!!!:):) Przykro mi, że tak się stało;( Teraz musi byc lepiej pozytywne nastawienie i wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!;-)

reklama
Staram sie byc dobrej mysli jednak zawsze jest ten strach ! Z pierwsza ciaza nie zdawalam sobie sprawy ze moze to tyczyc mnie - zawsze tylko sie o tym slyszy, a tu bach... No ale mam wspanialego meza ktory mnie wspiera :) TERAZ MUSI SIE UDAC :) !!!!! ... Pragne przypomniec Dziewczyny, abyscie sie bardzo zdrowo odzywialy te poczatki, sa najwazniejsze dla naszych "fasoleczek" :) Uwazajcie na siebie i nie dajcie sie przeziebic ! :blink:

Ja też myślałam, że mnie poronienie nie dotyczy a jednak samoistnie ( może lepiej że wcześniej może mniej bezbolesnie niż u Ciebie bo 11 tydzień..... ) Tłumacze sobie zawsze że Matka Natura wie co robi widocznie tak mialo być.. Dobrze, że masz wsparcie męża to jest najważniejsze ja mam takiego samego:)

Ja sobie też tak tłumacze, tak musialo być. Wiem napewno ,że ja zrobiłam wszystko dobrze, a teraz staram sie robic to jeszcze lepiej :):) Nie ma co gadac o smutnych sprawach :) Musimy sie cieszyc chwila obecna :):) BEDZIE DOBRZE !!!!! :)

z moich wyliczeń to 5 tydzień. Mieszkam za granica (Norwegia) a tutaj wcześniej niż w 8tyg to sie do lakarza nie idzie. Jedak ja jeszcze sie dobrze dowiem, czy jesli raz poroniłam (poronienie chybione) to moze pozwola mi isc troszke wcześniej. No zobaczymy jeszcze...

Witaj :) trzymam kciuki :)

10listopad - pierwszy dzien ostatniej miesiaczki, bo jak tak to masz bardzo krotkie cykle ....

reklama
Do góry