reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

muszka ja to tak na pograniczu ale raczej Panna:) świetny znak:-)

Witaj Megmarion:-)z tego wszystkiego to nie napisałam info od Ciebie bo myślałam,że już wychodzisz i sama napiszesz. Mam nadzieję,że mi wybaczysz:)

reklama
heloo :-)
Mucha idz rodzic esciowka jutro bedzie a Ty co:p
Heloo Lana Megmarion;-)
WNM Kasiek 3 mam za Was kcuiki a ze reszte nieropakowanych nadal 3 mam mocno kciukasy!!;-)
ja na chwile prze ntlok gosci sprzatanie i zly wczorjszy dzionek mojego syna nie mamkiedy wejsc poklepac;p milego dzionka;-)
AKutan dasz rade wiem ze to wqrzajace;/

maggie, zaczynam mieć wątpliwości czy świetny, jeśli Ty jesteś Panna :-D

sagaa, teściowa dzisiaj robi nalot, więc już nie zdążę :|

Na dodatek przyjeżdża właśnie wtedy, kiedy koledzy Tomka na grilla, no biba będzie jak się patrzy :-D :-D

Akutan -powiem Ci, że ja czasem też rozważam samodzielne przeprowadzenie cesarki...
Mucha -ja bardzo chciałam lwiątko - a tu dupa - szansa jeszcze tylko jutro, więc tak jakby jej nie było...

Moja mama rozwala mnie tekstami w stylu "Mogłabyś się sprężyć, bo ja na wnuczka czekam, zaraz mi się urlop kończy..." Ciekawe czemu jej poród wywoływali, czyżby "sprężanie się" nie pomogło???:-D

Czekam aż Sz. wróci z roweru i jedziemy na KTG do szpitala jak nakazał Gin. Ciekawe co mi dzisiaj ciekawego powie. Zakładam, że nic to co chciałabym usłyszeć... Ale wiecie co - chyba mam coraz mniejsze parcie na rodzenie. Jest mi już obojętne. Tylko spojenie mogłoby przestać boleć. O swoim wyglądzie Orki nie wspomnę - po prostu unikam możliwości oglądania swojego odbicia w lustrze. Parcia na młodego leżącego już w łóżeczku też nie mam. Chciałabym tylko, żeby było ok.

Cześć i czołem!

Ale mi się spać chce... oj, oj...

Pepa ciągle w nocy na cycku wisiała. Wczoraj w południe tak sie zrzygała z przeżarcia, że musiałam dać MM.
W ogóle jakiś taki głodomorek się zrobiła, że już jej cycek nie starcza:dry:

Akutan, uważaj, u mnie też nie było żadnego rozwarcia, długa szyjka cały czas na 2cm, i jak nagle poszło, to od razu skurczami co 5 min. I urodziłam w ciągu 30 min. od wejścia na porodówkę.
Nie będę podawać szczegółów mojego porodu, bo chcę o nim jak najszybciej zapomnieć ( o ile się da:eek:).

Mucha, ile razy Ty już rodzisz? hehehehe...

Blackberry, też chciałam lwiątko ;-). A na co KTG, pytałam się mojej czy mam kiedyś zacząć chodzić, a ta do mnie, że ja mam się wziąć za konkrety (urodzić) a nie chodzić na durne KTG ;-). Ty miałaś powiększane rozwarcie paluchem, nie? i nic nie ruszyło? No jasna dupa, ja miałam wczoraj i też se siedzę i 'w stołek pierdzę' :-D

asiacur, ja właśnie nie rodzę, to jest ten problem :-D. Chciałam zdążyć przed teściową, nic z tego, chcę zdążyć przed ślubem siory, raczej nic z tego, może więc zdążę przed rokiem akademickim ?:-D. O ile otworzą mój kierunek :|:|:|:|

Mucha, może teściowa tak ci podniesie ciśnienie, że urodzisz dziś? ;-)

A ja mówię, że KTG to o kant dupy rozbić. Mi na nim żadne skurcze się nie zapisały, hehehe...

Miałam paluchem grzebane w czwartek!!!Po tym mam cholernie dużo śluzu - przez pierwszy dzień mocno brunatno-czerwony i brzuch bolał więc myślałam, że podziałało, a teraz taki lekki róż cały czas i nic więcej, no ale może się trochę rozwiera skoro coś wyłazi. Ja nawet skurczy już nie mam - a miałam we wtorek takie solidne tylko nieregularne!!!

asiacur, po jej wizycie to mi parcie na poród minie :-D No właśnie to KTG jakieś trefne jest, bo ciagle ostatnio słyszę, że się nie zapisują. Zresztą z Lilką miałam cały poród KTG, położna przychodziła i się mnie sama pytała co ile minut mam skurcze, jakby na zapisie nic nie było, a ja skręcałam się z bólu.

Balckberry, no właśnie, ja wczoraj też potop śluzowy, dzisiaj galareta przezroczysta (nie wiem skąd jej tyle, skoro już dawno taka wypadła:-D). Ale nie plamię, podbrzusze pobolewa, plecki trochę, ale to nie skurcze.. mam taką nadzieję jak Ty, że to rozwierania uroki.. a jakie rozwarcie miałas u gin?

reklama
Do góry