reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bo ja taka niecierpliwa już jestem. Brzuch mam taki ogromny, chodzić nie mogę za bardzo. Boli mnie wszystko tylko nie to co trzeba:) A jedynym wyjściem jest poród pewnie dlatego mi tak spieszno. Wiem, że to z deszczu pod rynnę. Ale jak patrzę na koleżanki i sąsiadki i ich maluchy to już i mojego po tej stronię chciałabym mieć. No tak za tydzień jakby się urodził byłbym mega happy. Zresztą mój Ł. też już przebiera nogami, nie może się synusia doczekać. Słodki ten mój mężuś.

reklama
Bo ja taka niecierpliwa już jestem. Brzuch mam taki ogromny, chodzić nie mogę za bardzo. Boli mnie wszystko tylko nie to co trzeba:) A jedynym wyjściem jest poród pewnie dlatego mi tak spieszno. Wiem, że to z deszczu pod rynnę. Ale jak patrzę na koleżanki i sąsiadki i ich maluchy to już i mojego po tej stronię chciałabym mieć. No tak za tydzień jakby się urodził byłbym mega happy. Zresztą mój Ł. też już przebiera nogami, nie może się synusia doczekać. Słodki ten mój mężuś.
Oj znam to uczucie. mam tak samo :D:D:D

My wczoraj widzieliśmy małego Devi przecudny chłopiec. Jak cała ciąża zleciała mi bardzo szybko tak ten ostatni miesiąc jakoś mi się wlecze straszecznie.

mal-gosia - mnie tez strasznie szybko mineło. a teraz czuje jakby to wyczekiwanie trwało wieczność... :(
jest mi ciężko.Puchne.non stop sie wsciekam.ciagle latam do kibelka -co w nocy jest po prostu nie do zniesienia... jak patrze na pusty kącik dla małej to az mi sie smutno robi...

Szuszu powodzenia!
Tonya, Lemoniada, gratuluję maluszków po drugiej stronie brzucha!!!

Powiem tak - najbardziej boję się dwóch porodów jak u Lemoniady - najpierw sobie rodzić przez np. 12 godzin, a potem i tak cesarka bo sam nie wylezie...:oo:
W ogóle bardzo się już boję...ale jeszcze bardziej chcę być już po i mieć to z głowy. Czop mi znowu odłazi od kilku dni, wczoraj troszkę czerwonej krwi w tym było - ale to może po porannych harcach z mężem:zawstydzona/y: Matko, żeby już w tym tygodniu - akurat troszkę chłodniej. Idę się dzisiaj z koleżankami poszwendać po lumpeksach, a potem na usg obejrzeć powiększoną miedniczkę nerkową u młodego. Przy okazji zapytam o rozmiary.

Dzień dobry Kobietki:-)

Po cesarce leżałam z dziewczyną, która 16h rodziła SN, rozwarcie 10 cm ale z jakichś przyczyn nie dało rady i w końcu skończyło się cesarką. Masakra, bidulka była wykończona na maksa.

U mnie dzisiaj dzień prawdy. Za godzinę dowiem się czy stan zdrowia młodego i jego waga pozwalają na wypis (musi mieć min. 1850 g). Dzizas, siedzę jak na szpilkach.

anna2101 - oj tak to wstawanie co 1-2 godziny w nocy do toalety jest wykańczające :)

blackberry - a z tą miedniczka to coś poważnego?

wlasnie akutan czuje sie identycznie, ciezko, laze wszystko boli, spac nie moge... nawet wczoraj przy odpoczynku popoludniowym - leze sobie a spojenie cale nawala! ilez mozna ?!
Maja czekam.....

dominic trzymam kciuki!

reklama
Do góry