reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula, no wiesz jak urodzisz krokodyla to może na długo nie starczyć:-D - chociaż nam faktycznie od października do marca/kwietnia służyła, mimo że 68, a ciuszki Li już teraz nosi 86. I nigdy w niej źle nie wyglądała, ani że za mała, ani za duża.

Muszę dbać o Twój komfort psychiczny i w ogóle, więc podaruję Ci oglądania mnie :-D

reklama
a potem szuszu, z dzieckiem na ramieniu będzie nam zdawać relacje na bieżąco z porodówek 50 paru Pań :-D

Dałaby radę:-D

A tak na poważnie, do opisu porodów mamy wątek, nikt nie oczekuje tego od szuszu, chodzi po prostu o informację, ta i ta, tego i tego urodziła...., waga, wzrost itd i myślę, że jak ogarnie to jedna osoba to będzie bardziej przejrzyście, ja tam w każdym razie wysyłam swój numer szuszu :tak:

agulalula, to czeeekkkkaaaj :-D

anulek, nie miałam na myśli opisu porodu, ale to że będziemy zasypywać jedną osobę setką smsów - tzn. mi to nie przeszkadza dopóki to nie będę ja :-D

mucha, no właśnie dlatego zaproponowałam szuszu, czułam, że się zgodzi:-)

a co do grupy dla wszystkich jestem za, możemy robić choćby dziś, ale dajesz zdjęcie na otwarcie, bo się już legendarne zrobiło:-)i teraz to ja juz też jestem ciekawa jak wyglądasz:))

agulalula, za darmo umarło :-D

edit. Sorry, muszę.
Byliśmy w podróży poślubnej na Djerbie. No i tam Polacy byli bardzo chętni żeby uczyć Tunezyjczyków j. polskiego.
No i jak się szło po bazarku, to ciągle gadali 'jak za darmo' albo 'za darmo'. No a jeden siedział i gadał 'Za darmo umarło jeden dinar' :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry