reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
No znajdzie się tyle:-)

Witam Środowo i uciekam zaraz:-)

Szuszu też mam takie uczucie czasami, jakby rękami smyrała:-D

Mucha wieczorkiem podczytałam co tam nabazgroliłaś i chyba nie mam siły nawet tego komentować...

Mucha, ja nie dam rady:-)?
W sumie tak będzie większy porządek, bo tak to każda do każdej by pisała i zrobiłby się zamęt.
Więc ja też jestem za, czekam na opinie kolejnych Pań:-)

och mój małżonek do mnie dzwonił. Myślałam że przemyślał, ale nie.. ktoś dzwonił czy wpadniemy w weekend. Super ma problemy, nie?:-D

szuszu, mi to ryba. I tak mam nr Tonyi, ona mój więc spoko loko luz i spontan :-D.

A tak swoją drogą, to uważam, że powinna powstać grupa dla WSZYSTKICH, które się tutaj udzielają, a to chociażby dlatego, że np. mojego ryja nigdy tutaj nie ujrzycie, bo nie dam zdjęcia do wglądu publicznego i żeby w sieci gdzieś zalegał bez sensu :-D. Li wstawiłam z wielkim bólem serca :-).

Kochane ja również jestem zaaaa !!!! :tak:

SUPER POMYSŁ :)

Ps. hehe przyjedzie czas że bedziemy się "wykruszać" pomału pomału bedzie przybywać wiadomości : "Moj Skarb już na świecie itp. " :-) Kurce jak o Tym pomyśle to mam łezki w oczach :) To takie wspaniałe chwile kiedy wkońcu po 9miesiącach możemy poczuś nasze maleństwa przy a nie pod serduszkiem :tak: ohhh.....

mucha Wszystkiego Najlepszego!!!!
szuszu888 ja mam to samo (już chyba o tym pisałam ostatnio;-)) i nie czuje tam lekkich ruchów tylko mocne przesuwanie rąk albo głowy, u mnie to jest już 4cm ok poniżej linii majtek tylko jak pamiętam chyba nikt tego nie miał tak jak ja. Leżę z poduszką pod tyłkiem żeby się przesunął wyżej bo mnie to niepokoi...:-(
Najczęściej odczuwam to wieczorem, nie cały czas oczywiście...

Ostatnia edycja:
och mój małżonek do mnie dzwonił. Myślałam że przemyślał, ale nie.. ktoś dzwonił czy wpadniemy w weekend. Super ma problemy, nie?:-D

szuszu, mi to ryba. I tak mam nr Tonyi, ona mój więc spoko loko luz i spontan :-D.

A tak swoją drogą, to uważam, że powinna powstać grupa dla WSZYSTKICH, które się tutaj udzielają, a to chociażby dlatego, że np. mojego ryja nigdy tutaj nie ujrzycie, bo nie dam zdjęcia do wglądu publicznego i żeby w sieci gdzieś zalegał bez sensu :-D. Li wstawiłam z wielkim bólem serca :-).
Mucha nr konta mi podałaś a zdjęcia nie pokażesz :-( :-p

agulalula, możesz mi na nie regularnie sypać kasą :-D. Taaam konto, ale ADRES! :-D To jest dopiero hard core :-) No ale co innego dać prywatnie, a co innego tak oo dla setek turystów/zwiedzających, którzy tutaj się przewiną pewnie :-D
A powiedz, powiedz, stan rzeczy Cie zadowala, bo łatwiej mi wysłać Pani X z którą nigdy już nie porozmawiam, niż komuś, z kim będę w życiu miała jeszcze styczność :-)

reklama
odpowiem jak mi na maila wyślesz zdjęcie :happy:
wszystko jest git malina :) ja jestem szczera i dość wymagająca - głupi znak Panna :-p ale się uśmiałam z tych kozaczków bo ja chyba bym nie zauważyła, że są różnej wielkości, kurtka faktycznie długo posłuży bo duża jest.

Do góry