reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ale sie rozpisalyscie :):) Dopiero doczytalam do konca :):)

anda55 musze isc do szwagra po ta diete bo jej w domu nie mam. jutro sie go zapytam pewno rano na kawe wpadnie jak codzien :(:
Ja rowniez witam nowa mamusie :):)

Pozdrawiam :):)

agata jak ci :) pewnie zarąbiście :) pozdrówmorze ode mnie
oj zuzaczku kopne cię w tyłek, narobiłas mi z tymi papierosami, teraz w kółko o nich myślę
te suwaczki chyb tak mają ja tezmiałam taki na początku i ona się zmienia co miesiąc

gaga ja bylam na odwyku papierosowym i tydzien nie palilam ale znowu zaczynam popalac musze jutro zabrac sie za siebie i nie zapalic bo juz  tesciowa gada ze znowu pale :):):)

Majka nam też się rozkopuje ale tylko jak zasypia, potem skręcam kaloryfery i w nocy mamy chłodek w pokoju więc śpi ładnie
a gadanie do smoka jest zawsze jak usypia, leży u nas w łóżku i gada i gada, jest niemożliwa wtedy :) a musze powiedzieć że spanie z nami jest dla mnie super wygodne, i jak sobie pomyśle że trzeba ją będzie do łóżeczka odstawić to jakos mi smutno tak :)

zuzaczku hallo co z tobą ???

Halcia ja coś czarno widzę moment w którym przestane palić,mam tylko nadzieję że mąż nie zacznie biadolić, bo jak w nim nie będe mieć wsparcia to zapale na bank

Agata hej  :)

chwile mnie nie było i napisałyćie że szok !!

Liwia tez kopie jak najeta w nocy i nogi ma pod kątem prostym do tłowia i zawsze miedzy szczeblami na ochraniaczu i przykrywanie to jak walka z wiatrakami !! u nas jest chłodno w sypialni to sie boje zeby mi nie zmarzła a jak cieplej ją ubiore to steka i nerwa ma cała noc !!!

co do papierosków to ja czasem zapaliłam i teraz jak kawke pije to mam czasem ochote na jednego małego papieroska ale dymu nie umiem znieść i w ogóle odkąd juz nie pale i u nas nikt nie pali to strasznie przeszkadzają mi papierosy !!

Majka tez śpi w kąt prosty i nogami w brzuch łąduje :) albo wywala je na mnie
dobra idę spac kobitki, przespanej nocki

reklama
No to teraz się poddałam, nie dam rady nadrobić, poczytałam tylko kilka stron, ALE MACIE WENĘ!!! ;)

Witam nową Mamusię i Szkrabka na BB, coraz nas więcej.

Anda uca

Do góry