reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Witam wszystkie mamusie.Jak przystalo pragne sie przywitac i przedstawic po krotce swoja osobe.
A mianowicie jestem mamisią dwojki dzieci :Julia w maju bedzie obchodzic swoje 4 urodzinki a Bartoszek urodzil sie 21 lipca05.Mam nadzieje ze pomimo tego iz zadne moje dzieciątko nie jest"sierpniowe"moge sie do was dołączyc?jak cos wiecej chcialybyscie sie o mnie dowiedziec piszcie
-jestem otwarta(tylko nie doslownie)hi hi

reklama
wreszcie bibi21
to moja koleżanka ze szpitala :) w końcu udało sie jej zalogować :) leżałyśmy sobie razem dwie słonice

Witaj bibi
A jak Ci na imię?napisz coś więcej....
Żużaczek pewnie znowu wyszywa ;D ;D ;D dobrze ,że ja nie palę i mam z tym spokój. Mąż trochę palił ale jak pojechaliśmy do Szwecji to tam fajki strasznie drogie i się oduczył bo w pracy też wszyscy rzucili. A teraz to nienawidzi smrodu fajek jak wraca z knajpy uwędzony to ciuchy w środku nocy lądują na balkonie bo inaczej smierdzi w całej chacie.
Kurcze a na dokładkę fotowspomnienia też ktoś ogląda.... :mad:

mi sie tez chce paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić moze tez zaczne wyszywac, pomaga zuzaczku???
dobra spadam brzdacala ululac

no faktycznie ten nowy suwaczek cos oszukuje, albo moze on cale miesiace pokazuje/ Poczekam do jutra i bede interweniowac ;)

domicela tez mam paranoje z tymi "goscmi", ale przypominam sobie ze ja tez dosc dlugo niezalogowane podczytywalam watek sierpniowe mamy to sie troche pocieszam, ale lekka paranoja pozostaje :(

a agata bawi sie nad morzem, ale ma fajnie, moze jutro cos napisze ???

Witaj DOMICELU mam naimie Jadzia nie pale papierosow dla mnie moga nie istniec.moj luby tez kiedys fajczyl a teraz podobnie jak twoj zucil i nie moze zniesc smrodku tytoniowego.w pracy niestety pala i ciuchy po jednym dniu do prania a ja juz nie wyrabiam na proszek i plyny hi hi.lubie piwko w malych ilosciach.Karmie Badisia butla (bebilon pepti)-maly troszke alergiczny i kolki co dopiero mu przeszly.Co do wyszywania ja nie mam cierpliwosci ale moja mamus to lubi a ja na tym korzystam bo piekne obrazki i obrazy wychodza.Aja w rameczke i na sciane.sorki ze tak haotycznie ale nawet nie wiem co o sobie wiecej pisac.

Atol no może masz rację że już przesadzam ja też chwilę czytałam a później byłam chora a wkońcu mąż mnie namówił żebym zaczęła pisać.Ale byłam zalogowana nie jako gość a teraz to już uzależnienie od babyboom ;D Dzisiaj rozłożyłam kompa a mój mąż nie chciał mi go zrobić bo powiedział ,ze znowu będziesz siedzieć na forum...zazdrośnik ;)

reklama
witaj bibi 21. Czy to Twój wiek? Bo mój 55 nie. ;D

No, pielęgniara sobie poszła. Artur poryczał się już po wszystkiemu i teraz gra z tatkiem w karty. Jest już o niebo lepszy. Jedsnak co zastrzyk to zastrzyk. I ja już o niebo weselsza, jak mi dziecię w oczach zdrowieje. Od 16 zaczęła mu spadać tempka i teraz już nie jest taki parzący, Nawet sam korzysta w ubikacji,  a wczoraj musieliśmy go tam zanieść, taki był słabiutki.
A nasza Olcia wytrąbiła 180 kaszki i poszła niuniać. Nogi ma tak wysoko, że wyżej się nie da. Co ją czymś przykryję, to ona bach, nogi w górze i tak w kółko.

Do góry