reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ale sie rozpisalyscie :):) Dopiero doczytalam do konca :):)

anda55 musze isc do szwagra po ta diete bo jej w domu nie mam. jutro sie go zapytam pewno rano na kawe wpadnie jak codzien :(:
Ja rowniez witam nowa mamusie :):)

Pozdrawiam :):)

agata jak ci :) pewnie zarąbiście :) pozdrówmorze ode mnie
oj zuzaczku kopne cię w tyłek, narobiłas mi z tymi papierosami, teraz w kółko o nich myślę
te suwaczki chyb tak mają ja tezmiałam taki na początku i ona się zmienia co miesiąc

gaga ja bylam na odwyku papierosowym i tydzien nie palilam ale znowu zaczynam popalac musze jutro zabrac sie za siebie i nie zapalic bo juz  tesciowa gada ze znowu pale :):):)

Majka nam też się rozkopuje ale tylko jak zasypia, potem skręcam kaloryfery i w nocy mamy chłodek w pokoju więc śpi ładnie
a gadanie do smoka jest zawsze jak usypia, leży u nas w łóżku i gada i gada, jest niemożliwa wtedy :) a musze powiedzieć że spanie z nami jest dla mnie super wygodne, i jak sobie pomyśle że trzeba ją będzie do łóżeczka odstawić to jakos mi smutno tak :)

zuzaczku hallo co z tobą ???

Halcia ja coś czarno widzę moment w którym przestane palić,mam tylko nadzieję że mąż nie zacznie biadolić, bo jak w nim nie będe mieć wsparcia to zapale na bank

Agata hej  :)

chwile mnie nie było i napisałyćie że szok !!

Liwia tez kopie jak najeta w nocy i nogi ma pod kątem prostym do tłowia i zawsze miedzy szczeblami na ochraniaczu i przykrywanie to jak walka z wiatrakami !! u nas jest chłodno w sypialni to sie boje zeby mi nie zmarzła a jak cieplej ją ubiore to steka i nerwa ma cała noc !!!

co do papierosków to ja czasem zapaliłam i teraz jak kawke pije to mam czasem ochote na jednego małego papieroska ale dymu nie umiem znieść i w ogóle odkąd juz nie pale i u nas nikt nie pali to strasznie przeszkadzają mi papierosy !!

Majka tez śpi w kąt prosty i nogami w brzuch łąduje :) albo wywala je na mnie
dobra idę spac kobitki, przespanej nocki

reklama
No to teraz się poddałam, nie dam rady nadrobić, poczytałam tylko kilka stron, ALE MACIE WENĘ!!! ;)

Witam nową Mamusię i Szkrabka na BB, coraz nas więcej.

Anda uca

Do góry