reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
No to teraz się poddałam, nie dam rady nadrobić, poczytałam tylko kilka stron, ALE MACIE WENĘ!!!  ;)
a ja juz powoli wracam do pracy i brak czasu doskwiera coraz bardziej, niestety.

Witam nową Mamusię i Szkrabka na BB, coraz nas więcej.

Anda ucaluj chorutka od nas, duzo duzo zdrowka!!!

Roksi spi w spiworku wiec sie nie boje o rozkopanie, fajny wynalazek, polecam.

A co do fajeczkow to nalogowcem nie jestem ale czasami fanie sobie popykac taka cienka mentolowa slomeczke  ;)

sorry cos nacisnelam i nie mam polskich znakow...cholerka

papa jutro do pracy, ide spac

Witam dziewczyny a ja znowu tak późno ale wcześniej nie mam kiedy! Maluchy śpią, stary się kąpie a ja choć parę słów. Dałam dziś Szymkowi zupkę z kukurydzą i mam wrażenie,żę bolał go brzuszek, zobaczymy. Ja nigdy nie paliłam i mój towarzysz też nie, i nie pozwalam palić w domu!
Witam nową mamusię z maleństwem :)
Halcia ja też chciałabym tą dietę bo wyglądam tragicznie :-[

Ankawi  myślami Cię ściągnełam bo tyle co pisałam gdzie sie podziałas  ;D

ale ze mnie gapa również witam NOWĄ MAMĘ Z NOWĄ DZIDZIĄ !!!!! zaglądaj i pisz często !!!

Jejku ale się rozpisałyście :laugh:. Dobrze  ze mam tu neta bo bym później nie nadrobiła :laugh:.
Witam nową mamusie i jej dzieciątko :D

Wiecie zrobiło mi się strasznie miło, jak zobaczyłam że mnie wspominacie i  życzycie miłego wypoczynku. W realu nie mam już takich bliskich regularnych kontaktów ze znajomymi :( ale dzięki Wam nie czuję się sama :laugh:.

Marysia super zniosła podróż, pod koniec miała dosyc siedzenia w foteliku no ale nie dziwię się jej. Później był długi spacer i wróciłam do hotelu jak bałwan, Marysia trochę też :p. Biedne dziecko zaliczyło dziś 2 knajpki i jedną kawiarenkę 8).
Ogólnie jest super a na dodatek Darek kończy pracę już o 18 a ja nie pamiętam kiedy Darek wrócił do domu przed 19.
Mroźno tylko i wietrznie, no ale cóż nie można mieć wszyskiego. Teraz jednak widzę ile jest ograniczeń dla matek z dziećmi. Knajpa co druga odpada bo są schody albo tak ciasno, że nie da  się wstawić wózka. Hotel jest super ale nie ma miejsca na mokre butelki, kaszki i słoiczki ;D. I jeszcze jest bardzo stromy podjazd, na szczęście jest krótki ale inaczej to bałabym się zjeżdżać wózkiem :mad:.

reklama
Do góry