reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć dziewczyny!
U nas już lepiej.
Dzięki za wszystko.
Tyle napisałyście, że muszę to nadrobić. Już sobie wyobrażam ile będę miała do nadrobienia jak mnie nie będzie...
U nas już lepiej.
Dzięki za wszystko.
Tyle napisałyście, że muszę to nadrobić. Już sobie wyobrażam ile będę miała do nadrobienia jak mnie nie będzie...
gaga
uzależniona
Melll a pewnie że pisz i zaglądaj i chwal się swoim maluszkiem
Mailen ;D ;D ;D > > >
słowiczku ukochaj Gabunię i na nowym mieszkanku pierwsza rzecz to internet !!!!!!
atol 240 mleszka !!!!!!! Majka dziś zjadła całe 100 kaszki (do picia) ona mało a często, a ja bym wolałą dużo i żadziej ale ze mnie matka,
anika Majcia już w zasadzie nie ulewa, no czasem jej się zdarzy, ale to jak ją za bardzo wyobrazamy po jedzeniu
marta my mamy takie do miksowania się nazywa hmmmm kurna poszukam a Magic Max jest super i masakruje nawet surowe warzywa na miazgę to reklamują w TV markecie, poszukam potem na allegro
Mailen ;D ;D ;D > > >
słowiczku ukochaj Gabunię i na nowym mieszkanku pierwsza rzecz to internet !!!!!!
atol 240 mleszka !!!!!!! Majka dziś zjadła całe 100 kaszki (do picia) ona mało a często, a ja bym wolałą dużo i żadziej ale ze mnie matka,
anika Majcia już w zasadzie nie ulewa, no czasem jej się zdarzy, ale to jak ją za bardzo wyobrazamy po jedzeniu
marta my mamy takie do miksowania się nazywa hmmmm kurna poszukam a Magic Max jest super i masakruje nawet surowe warzywa na miazgę to reklamują w TV markecie, poszukam potem na allegro
A ja przed chwila dowiedziałam sie strasznej rzeczy. Córeczka naszych dobrych znajomych, ma 4 miesiace,lezy w szpitalu, ma peknieta czaszke i krwiaka mózgu. Jej Mama wysiadajac z nia z samochodu w niedziele poslizneła sie i przewrociła się z Julcia. Normalnie nie moge sie pozbierac, chodze i rycze. Niech tak piep......... zima wreszcie sie skonczy
Ż
żużaczek
Gość
Niesmowita tragedia!! Modlmy sie o malutka, zeby wyszła z tego! Ja zawsze chodze bardzo ostrożnie, ze schodzów to Witonia mąż znosi. Wogóle tak jak i przy Bogusiu dmucham na zimne. Zawsze mam 101 pomysłów wszelakich złych przygód które moga sie zdazyć.
Ż
żużaczek
Gość
Blender mamy taki Brauna, tylko z wymiennymi końcówkami. Bardzo sobie chwalimy!
Czy Wy dajecie do zupek kukurydze z puszki czy mrozoną?
Oj... chyba zarazilam sie katarem od starszaka.... kurna jego mać . Jak mi nie przejdzie do piatku, to imieninki Witonia h..j bombki strzeli.
Czy Wy dajecie do zupek kukurydze z puszki czy mrozoną?
Oj... chyba zarazilam sie katarem od starszaka.... kurna jego mać . Jak mi nie przejdzie do piatku, to imieninki Witonia h..j bombki strzeli.
reklama