reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

goga ja od tego pomyslu nie odstapilam. Wszyscy znajomi szukaja mi mapy w internecie. Takiej w mega rozdzielczosci, zeby mozna bylo zblizenia robić. ale sa tylko w kawałkach :mad:

NIECH NAM ZYJE STO LAT... NIECH NAM ZYJE 100 LAT SZYMON NASZ KOCHANY
578nz.gif

reklama
Hello

Buziaki dla Szymona półroczniaka :-*

Goga siedziałaś tak długo w nocy i już od samego rana na nogach :o. Moje dziecko też nie daje spać do 11 ale dzisiaj spałyśmy do 9.30 i jestem wyspana :).
A ten dodatek z tytułu urodzenia dziecka to każdemu przysługuje czy  jest jakiś próg dochodów?

U nas pogoda rano paskudna teraz przynajmniej nie pada. Może uda mi się wyjść do sklepu.

ale sie rozpisałyscie !!! my kimamy co chwila bo tak paskudnie ze nic sie nie chce
i mi tez nic sie nie chce........

Agata, ja wstaje koło 7, a potem dosypiam przed południem koło Maraska - jak się uda. A jak sie nie uda, to wieczorem padam z chlopcami o 21, Tomek mnie budzi o polnocy, i wtedy ide sie myc i zagladam do Was.
Zuzaczku, a jaka powinna byc rozdzielczosc tej mapy?

nenar dostałaś moją wiadomość na gg ??? plisssssssss odpisz
rany no nie posiedzę z wami bo mam maruderaaaaaaaaaaaaa

agata806 pisze:
A ten dodatek z tytułu urodzenia dziecka to każdemu przysługuje czy jest jakiś próg dochodów?

teraz jest taki dla kazdego niezaleznie od dochodow, ale my sie nie lapiemy, tylko dzieciaczki od 9 listopada. My ewentualnie na ten na starych zasadach z dochodami ponizej 504 zl na osobe

reklama
Do góry