reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Dzień dobry  ;)
przepraszam raz jeszcze za zamiesznie - nie przywitałyśmy się bo jestem przyzwyczajona do innego forum i innych zasad. Nie chciałam nikogo urazić ani wyjść na niewychowanego gbura :-[
Przepraszam za nietakt.

reklama
annulka ale masz fajnego szkrabika

a Witon dzis na terapii lezal na brzuchu CAŁE 8 MINUT bez protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gaga i co u czarownicy? ;D

Dobra idę pooglądać film ale nie tak bezproduktywnie. Będę prasować ;D.
Właśnie zjadłam obiadek, fajnie jeść i niezagadywać dziecko ;). Swoją drogą ja jakoś ostatnio nie mam weny do zabawy z Marysią. Ona ładnie bawi się sama ale później mam wyrzuty sumienia, że jej nie rozwijam. Po prostu nie chce mi się. No i jestem wyrodna matka i tyle :p.

Anulka nie ma sprawy :laugh:. To co mi się tu tak bardzo spodobało, oczywiście poza doborowym towarzystwem ;D, to to że tu każdy się wita, opowiada o dziecku o sobie i zawsze jest bardzo miło przyjmowany i szybko zadomawia się.

żużaczek pisze:
a Witon dzis na terapii lezal na brzuchu CAŁE 8 MINUT bez protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też chcę takie masaże, oczywiście dla Marysi ;) (dla mnie może być masażysta ;D). Ale pani doktor powiedziała, że najwidoczniej nie jej czas na siedzenie i że żadne ćwiczenia nie są potrzebne.

No nie mogę się oderwać od bb :laugh:.

Żużaczku Ty masz dwa fajne  ;D

Agato806 zauwazyła już jak tu miło :)
Czerwcówki, które uciekły z noworodka stworzyły tu sobie ciepłe gniazdko w oddzielnym watku (czerwcówkoland) więc myślałam, że nam też się uda :)

Zupełnie niepotrzebnie ale to forum jest MIŁE i tu nie ma żadnych kwasów , ale się rządzę jakbym conajmniej tu od początku pisała he he ;D ;D ;D
mam nadzieję,że nie dostanę po głowie od mam weteranek ;)

reklama
Domicela a o której godzinie bo ja uwielbiam ten serial. W zeszłym tygodniu udało mi się załapać ale nie pamiętam o której godiznie tu było.

Do góry