reklama
słowiczek
mama pisklaczków
A mi tam nie przeszkadzają. Jak zechcą dołączyć to fajnie. A jak nie to trudno. Ich strata !!! ;D ;D ;D
Ż
żużaczek
Gość
i niech sie u nas czuja lepiej niz na Noworodkach. ;D
ankas
Aktywna w BB
Witam dziewczyny.
Troszke mnie nie było a tu co się narobiło?
Moje dziewczyny mają zapalenie oskrzeli-z tego powodu nie mam czasu zasiąśc do kompa i Was poczytac.
Dziewczyny co jest grane z tym nowym wątkiem??
Zużaczku Ty chyba wiesz coś więcej??
Ale tu zamieszanie hohoho
Troszke mnie nie było a tu co się narobiło?
Moje dziewczyny mają zapalenie oskrzeli-z tego powodu nie mam czasu zasiąśc do kompa i Was poczytac.
Dziewczyny co jest grane z tym nowym wątkiem??
Zużaczku Ty chyba wiesz coś więcej??
Ale tu zamieszanie hohoho
Drogie Panie
bardzo przepraszam, za zasadzenie "chwasta" w Waszy ślicznym ogródku - nie wiedziałam, że to forum to jedna całość.
Myslałam, że skoro tu tyle wątków, to nasz też się jakoś wtopi w tło.
Potrzebujemy kilku dni, żeby się zastanowić co dalej robić i coś postanowić.
Nie myślałam o tym , żeby doklejać się do już istniejącej społeczności, chciałam tylko znaleźć dla ocalałych z burzy dziewczyn jakiś spokojny kącik.
Pozwólcie nam na trochę zostać a potem postara się gdzieś przenieść, dobrze?
pozdrawiam serdecznie
annulka
bardzo przepraszam, za zasadzenie "chwasta" w Waszy ślicznym ogródku - nie wiedziałam, że to forum to jedna całość.
Myslałam, że skoro tu tyle wątków, to nasz też się jakoś wtopi w tło.
Potrzebujemy kilku dni, żeby się zastanowić co dalej robić i coś postanowić.
Nie myślałam o tym , żeby doklejać się do już istniejącej społeczności, chciałam tylko znaleźć dla ocalałych z burzy dziewczyn jakiś spokojny kącik.
Pozwólcie nam na trochę zostać a potem postara się gdzieś przenieść, dobrze?
pozdrawiam serdecznie
annulka
agata806
Fan(ka)
Teściowa zabrała dziecko na spacer a ja na bb ;D. A mam sprzątnąć w szafce .
ALe co tam później. Teraz smażę sobie danie polskie z grzybamni mniam mniam i będę oglądać hitch, którego nie obejżeliśmy w walentynki i jeszcze nie oddaliśmy :. Szafka poczeka .
Co do nowego wątku to dziewczyny mogłyby dołączyć albo chociaż dzień dobry napisać. Na naszym wątku przecież dołączają nowe mamy (np. ja ;D) i wszystkie są super przyjmowane. To chyba nietypowa sytuacja na bb ???
My nie gryziemy ;D
ALe co tam później. Teraz smażę sobie danie polskie z grzybamni mniam mniam i będę oglądać hitch, którego nie obejżeliśmy w walentynki i jeszcze nie oddaliśmy :. Szafka poczeka .
Co do nowego wątku to dziewczyny mogłyby dołączyć albo chociaż dzień dobry napisać. Na naszym wątku przecież dołączają nowe mamy (np. ja ;D) i wszystkie są super przyjmowane. To chyba nietypowa sytuacja na bb ???
My nie gryziemy ;D
reklama
Ż
żużaczek
Gość
a ja będe ogladał krrrrrwawy kryminał ;D ;D