reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam dziewczyny.
Troszke mnie nie było a tu co się narobiło?
Moje dziewczyny mają zapalenie oskrzeli-z tego powodu nie mam czasu zasiąśc do kompa i Was poczytac.
Dziewczyny co jest grane z tym nowym wątkiem??
Zużaczku Ty chyba wiesz coś więcej??
Ale tu zamieszanie hohoho

Drogie Panie
bardzo przepraszam, za zasadzenie "chwasta" w Waszy ślicznym ogródku - nie wiedziałam, że to forum to jedna całość.
Myslałam, że skoro tu tyle wątków, to nasz też się jakoś wtopi w tło.
Potrzebujemy kilku dni, żeby się zastanowić co dalej robić i coś postanowić.
Nie myślałam o tym , żeby doklejać się do już istniejącej społeczności, chciałam tylko znaleźć dla ocalałych z burzy dziewczyn jakiś spokojny kącik.
Pozwólcie nam na trochę zostać a potem postara się gdzieś przenieść, dobrze?
pozdrawiam serdecznie
annulka

Teściowa zabrała dziecko na spacer a ja na bb ;D. A mam sprzątnąć w szafce :p.
ALe co tam później. Teraz smażę  sobie danie polskie z grzybamni mniam mniam i będę oglądać hitch, którego nie obejżeliśmy w walentynki i jeszcze nie oddaliśmy ::). Szafka poczeka  ;).

Co do nowego wątku to dziewczyny mogłyby dołączyć albo chociaż dzień dobry napisać.  Na naszym wątku przecież dołączają nowe mamy (np. ja ;D) i wszystkie są super przyjmowane. To chyba nietypowa sytuacja na bb ???
My nie gryziemy ;D

Agata dokładnie to samo napisałam tym nowym mamom
a wracając do filmu to jest romantyczna komedia i całkiem fajnie się ją ogląda :)

reklama
Do góry