reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Dzień dobry  ;)
przepraszam raz jeszcze za zamiesznie - nie przywitałyśmy się bo jestem przyzwyczajona do innego forum i innych zasad. Nie chciałam nikogo urazić ani wyjść na niewychowanego gbura :-[
Przepraszam za nietakt.

reklama
annulka ale masz fajnego szkrabika

a Witon dzis na terapii lezal na brzuchu CAŁE 8 MINUT bez protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gaga i co u czarownicy? ;D

Dobra idę pooglądać film ale nie tak bezproduktywnie. Będę prasować ;D.
Właśnie zjadłam obiadek, fajnie jeść i niezagadywać dziecko ;). Swoją drogą ja jakoś ostatnio nie mam weny do zabawy z Marysią. Ona ładnie bawi się sama ale później mam wyrzuty sumienia, że jej nie rozwijam. Po prostu nie chce mi się. No i jestem wyrodna matka i tyle :p.

Anulka nie ma sprawy :laugh:. To co mi się tu tak bardzo spodobało, oczywiście poza doborowym towarzystwem ;D, to to że tu każdy się wita, opowiada o dziecku o sobie i zawsze jest bardzo miło przyjmowany i szybko zadomawia się.

żużaczek pisze:
a Witon dzis na terapii lezal na brzuchu CAŁE 8 MINUT bez protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też chcę takie masaże, oczywiście dla Marysi ;) (dla mnie może być masażysta ;D). Ale pani doktor powiedziała, że najwidoczniej nie jej czas na siedzenie i że żadne ćwiczenia nie są potrzebne.

No nie mogę się oderwać od bb :laugh:.

Żużaczku Ty masz dwa fajne  ;D

Agato806 zauwazyła już jak tu miło :)
Czerwcówki, które uciekły z noworodka stworzyły tu sobie ciepłe gniazdko w oddzielnym watku (czerwcówkoland) więc myślałam, że nam też się uda :)

Zupełnie niepotrzebnie ale to forum jest MIŁE i tu nie ma żadnych kwasów , ale się rządzę jakbym conajmniej tu od początku pisała he he ;D ;D ;D
mam nadzieję,że nie dostanę po głowie od mam weteranek ;)

reklama
Domicela a o której godzinie bo ja uwielbiam ten serial. W zeszłym tygodniu udało mi się załapać ale nie pamiętam o której godiznie tu było.

Do góry