reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

agata, mówisz, że to tak trudno spakować dwie dziewczynki...? Ja muszę to jutro zrobić i to z nimi dwiema kręcącymi się pod nogami :baffled:

Powiedziałam dzisiaj mężowi, że trójka dzieci to tak trochę nie do pary... Chciał mnie zamknąć w piwnicy!

Sypałyście kwiatki?
Współczuję pakowania.
Czyżby już jakieś aluzje na czwartego potomka? :-)
Jak byłam młodsza (dużo młodsza) to sypałam kwiatki :-) fajne to było :tak:
Ja nie w temacie. Gdzie Wy się wybieracie?

Agata super, że jesteście w Sopocie. Na ile pojechaliście? Udanego wypoczynku i pogody :tak:

reklama
jo-anna-on, my, jak zwykle, na Wyspy! Na dodatek mój chrześniak i jego siostra mają w niedzielę I Komunię Św.

Ja sypałam chyba raz, a teraz chodzę z dziewczynkami. Wzruszyłam się dzisiaj bardzo, nawet Magulcia sypała przez pół procesji!

ejo

a my dzis pakowanie i jutro do Gdyni, to moze sie uda jakos spotkac agata co?

my nie bylismy na procesji, tylko na placu zabaw:sorry:

moja Hania mnie wykonczy psychicznie, zaczela sie jej faza wymadrzania sie, brak mi argumentow normalnie:baffled:

ejo

a my dzis pakowanie i jutro do Gdyni, to moze sie uda jakos spotkac agata co?

my nie bylismy na procesji, tylko na placu zabaw:sorry:

moja Hania mnie wykonczy psychicznie, zaczela sie jej faza wymadrzania sie, brak mi argumentow normalnie:baffled:
u nas tez procesji brak tylko spacerek :sorry:
atol zaczęła się dopiero?? u nas nie ma końca!!!!!!!!!! teksty typu
"mamusiu, ale biorąc pod uwagę..."
"ale mając na względzie..."
"no mamusiu, ale rzecz jasna że ..."
i tak na ogkrągło!!!!!!!!!!!!

ps. dziewczyny nie odchudzajcie się! po prostu bądźcie szczęśliwe :baffled:

he he gaga juz od jakiegos czasu to jest, ale im dluzej trwa tym mnie bardziej wykancza:baffled:

co do odchudzania, to ja sie nie odchudzam, tylko cwicze, ale do moich wymarzonych efektow daaaleko, w kazdym razie jedna dziurka na pasku mniej, dobre i to:-D

O Atol - tyle, że my w sobotę jedziemy juz do Juraty. Ale może chociaż w sobotę gdzieś na jakiś obiadek. Miałam właśnie do ciebie pisać gdzie chodzicie na dobre jedzenie. Bo my mamy kilka knajp ale może coś nowego?

Gaga - oj śmiesznie brzmią takie słowa w ustach 4-latki :-D

D. poszedł po zakupy na śniadanie pierwszy raz z obiema laskami :szok:, zaznaczam, że ANia ma prawie 9 miesięcy a on nigdy sam z nimi nie wychodził :confused2:

Arabella - jeszcze 3 nie urodzone a ty już o 4 :-D, ponoć to środkowe dziecko jest najbardziej poszkodowane :eek:, dziwny argument ale zawsze jakiś :-p

Arabella chętnie bym pokazała moich chłopców ale nie potrafię wstawiać zdjęć na bb....
Chętnie Ci pomożemy :tak:
Tak na szybko: Jak piszesz posta to masz pod oknem wiadomości sektor "dodatkowe opcje" a tam "dołączone pliki". Klikasz na "zarządzaj załącznikami" i pojawi się okienko, w którym wybierasz fotki wcześniej zmniejszone za swojego kompa. Możesz max 10 załączników załączyć.

Nasze małe mądraliny. Mojej też nie przegadasz :tak:.

Arabella właściwie to z Bożym Ciałem kojarzą mi się te procese, podczas których sypałam kwiatki i tak ładnie pachniało tymi płatkami :tak:.
To wydatek Cię czeka, chrześniak...

noooo wreszcie tu się coś ruszyło:tak:;-)
wszystkie gdzieś się pakują....a ja w domu sie kisze na dodatek dzis bylam w pracy:baffled: a ludzi....:szok: wszyscy maja wolne i zalatwiaja sprawy, miastowe na wies na ranczo przyjechali, zaczelo sie :-D czas działkowiczów
ja juz troche odchudzanie odpuscilam 6 z przodu jest wiec jeden zamierzony efekt jest ale do wymarzonych to jeszcze daleko....
a co to sie daleje teraz na komunię?

reklama
no ja mam 11kg na minusie, ale to nie zamierzone było, a teraz czekam mnie kupe badań i pewnie leczenie, więc żyjcie szczęśliwe nie bacząc na kilogramy :eek:

Do góry