reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata, mówisz, że to tak trudno spakować dwie dziewczynki...? Ja muszę to jutro zrobić i to z nimi dwiema kręcącymi się pod nogami :baffled:

Powiedziałam dzisiaj mężowi, że trójka dzieci to tak trochę nie do pary... Chciał mnie zamknąć w piwnicy!

Sypałyście kwiatki?
Współczuję pakowania.
Czyżby już jakieś aluzje na czwartego potomka? :-)
Jak byłam młodsza (dużo młodsza) to sypałam kwiatki :-) fajne to było :tak:
Ja nie w temacie. Gdzie Wy się wybieracie?

Agata super, że jesteście w Sopocie. Na ile pojechaliście? Udanego wypoczynku i pogody :tak:

reklama
jo-anna-on, my, jak zwykle, na Wyspy! Na dodatek mój chrześniak i jego siostra mają w niedzielę I Komunię Św.

Ja sypałam chyba raz, a teraz chodzę z dziewczynkami. Wzruszyłam się dzisiaj bardzo, nawet Magulcia sypała przez pół procesji!

ejo

a my dzis pakowanie i jutro do Gdyni, to moze sie uda jakos spotkac agata co?

my nie bylismy na procesji, tylko na placu zabaw:sorry:

moja Hania mnie wykonczy psychicznie, zaczela sie jej faza wymadrzania sie, brak mi argumentow normalnie:baffled:

ejo

a my dzis pakowanie i jutro do Gdyni, to moze sie uda jakos spotkac agata co?

my nie bylismy na procesji, tylko na placu zabaw:sorry:

moja Hania mnie wykonczy psychicznie, zaczela sie jej faza wymadrzania sie, brak mi argumentow normalnie:baffled:
u nas tez procesji brak tylko spacerek :sorry:
atol zaczęła się dopiero?? u nas nie ma końca!!!!!!!!!! teksty typu
"mamusiu, ale biorąc pod uwagę..."
"ale mając na względzie..."
"no mamusiu, ale rzecz jasna że ..."
i tak na ogkrągło!!!!!!!!!!!!

ps. dziewczyny nie odchudzajcie się! po prostu bądźcie szczęśliwe :baffled:

he he gaga juz od jakiegos czasu to jest, ale im dluzej trwa tym mnie bardziej wykancza:baffled:

co do odchudzania, to ja sie nie odchudzam, tylko cwicze, ale do moich wymarzonych efektow daaaleko, w kazdym razie jedna dziurka na pasku mniej, dobre i to:-D

O Atol - tyle, że my w sobotę jedziemy juz do Juraty. Ale może chociaż w sobotę gdzieś na jakiś obiadek. Miałam właśnie do ciebie pisać gdzie chodzicie na dobre jedzenie. Bo my mamy kilka knajp ale może coś nowego?

Gaga - oj śmiesznie brzmią takie słowa w ustach 4-latki :-D

D. poszedł po zakupy na śniadanie pierwszy raz z obiema laskami :szok:, zaznaczam, że ANia ma prawie 9 miesięcy a on nigdy sam z nimi nie wychodził :confused2:

Arabella - jeszcze 3 nie urodzone a ty już o 4 :-D, ponoć to środkowe dziecko jest najbardziej poszkodowane :eek:, dziwny argument ale zawsze jakiś :-p

Arabella chętnie bym pokazała moich chłopców ale nie potrafię wstawiać zdjęć na bb....
Chętnie Ci pomożemy :tak:
Tak na szybko: Jak piszesz posta to masz pod oknem wiadomości sektor "dodatkowe opcje" a tam "dołączone pliki". Klikasz na "zarządzaj załącznikami" i pojawi się okienko, w którym wybierasz fotki wcześniej zmniejszone za swojego kompa. Możesz max 10 załączników załączyć.

Nasze małe mądraliny. Mojej też nie przegadasz :tak:.

Arabella właściwie to z Bożym Ciałem kojarzą mi się te procese, podczas których sypałam kwiatki i tak ładnie pachniało tymi płatkami :tak:.
To wydatek Cię czeka, chrześniak...

noooo wreszcie tu się coś ruszyło:tak:;-)
wszystkie gdzieś się pakują....a ja w domu sie kisze na dodatek dzis bylam w pracy:baffled: a ludzi....:szok: wszyscy maja wolne i zalatwiaja sprawy, miastowe na wies na ranczo przyjechali, zaczelo sie :-D czas działkowiczów
ja juz troche odchudzanie odpuscilam 6 z przodu jest wiec jeden zamierzony efekt jest ale do wymarzonych to jeszcze daleko....
a co to sie daleje teraz na komunię?

reklama
no ja mam 11kg na minusie, ale to nie zamierzone było, a teraz czekam mnie kupe badań i pewnie leczenie, więc żyjcie szczęśliwe nie bacząc na kilogramy :eek:

Do góry